Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul Dancila se opune demiterilor din Guvern cerute de presedintele Iohannis: Nu poti demite pe cineva fara sa analizezi cine a gresit

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila se opune demiterilor din Guvern cerute de presedintele Iohannis: Nu poti demite pe cineva fara sa analizezi cine a gresit

Premierul Dancila a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca nu poate demite imediat pe cineva din Guvern. Nu poti demite pe cineva fara a analiza cine a gresit, a spus Viorica Dancila. Premierul s-a. continuă pe Antena3

SONDAJ Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demiterea imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in urma dezastrului de la alegerile din diaspora. Ambii ministri au respins, tot miercuri, posibilitatea sa-si dea demisia. Joi, premierul Viorica Dancila a discutat situatia guvernarii, in timpul unei vizite neanuntate la Cotroceni. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?.

Surse: Oamenii din Guvern, cunoscuti drept loiali lui Liviu Dragnea, ar putea sa ramana curand fara functii

Oamenii din Guvern, cunoscuti drept loiali lui Liviu Dragnea, ar putea sa ramana curand fara functii. Viorica Dancila planuieste o remaniere extinsa a Executivului, iar printre cei vizati se afla si.

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Daniel Florea: Premierul Dancila va conduce interimar PSD

Premierul Viorica Dancila va conduce interimar PSD, in calitate de presedinte executiv, a declarat luni presedintele PSD sector 5, Daniel Florea. intrebat la sediul PSD daca Viorica Dancila va conduce.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

Premierul Dancila a anuntat ca ministrii vor fi evaluati

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca fiecare ministru va fi evaluat, precizand insa nu poate schimba un membru al Cabinetului daca si-a indeplinit programul de guvernare. Vom face o evaluar.

Gabriela Firea - intalnire cu premierul Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns, astazi, la Palatul Parlamentului, la grupul parlamentar al PSD, pentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila pe tema problemelor din Bucuresti.

Melescanu: Premierul Dancila nu mi-a reprosat nimic pentru votul din diaspora

Teodor Melescanu sustine, intr-un interviu pentru Digi24, ca nu va sanctiona pe nimeni pentru cozile din Diaspora, dar asteapta rezultatele anchetei interne. in plus, in cel mult o luna, conditiile de vot ar putea fi schimbate prin lege.

CONFERINTA BURSA-STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI / STEFANIA DEAK, DEPARTAMENTUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA DIN GUVERN: Strategia nationala de dezvoltare nu trebuie sa ramana pe hartie

Tara noastra are o strategie nationala de dezvoltare durabila, care trebuie implementata, potrivit doamnei Stefania Deak, cercetator stiintific la Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )