Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL e incapabil sa guverneze si contesta la CCR chiar si proiectul votat de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica Guvernul pentru decizia de a contesta pe ascuns la CCR o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari, act normativ pe care, sustine liderul social-democrat, toti liberalii, inclusiv sapte actuali ministri, l-au votat in decembrie 2019 in Parlament. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, val de critici la adresa Guvernului Orban: PNL este incapabil sa guverneze. Pura ticalosie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat intr-o postare pe Facebook, ca Executivul Orban insista cu declansarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa Guvernului: Nenorocire si atat!

Codrin Stefanescu a lansat noi critici la adresa Guvernului Orban, pe care l-a acuzat ca a inceput deja sa taie din drepturile romanilor.

Marcel Ciolacu cere premierului sa mareasca alocatiile copiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Acesta a scris intr-o postare pe Facebook: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor! Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!, informeaza News. ro.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Marcel Ciolacu, anunt oficial despre motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura in noua sesiune parlamentara. in opinia sa, demiterea Guvernului Orban se impune dat fiind comportamentul si actiunile guvernantilor.

Marcel Ciolacu: S-au jurat ca nu taie salarii, dar exact asta fac PNL contesta la CCR proiectul votat tot de ei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu ii acuza pe liberali de ticalosie pentru ca au votat o lege in Parlament pe care apoi, tot ei, au contestat-o la Curtea Constitutionala. Ciolacu sustine ca liberalii au sesizat CCR pe ascuns desi s-au jurat ca nu taie salarii. Liderul PSD face referire la proiectul de lege care prevede majorarea cu 20% a salariilor pentru mai multe categorii de functionari publici.

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: Am o veste buna pentru colegi. Nu stiu cat de buna e pentru Orban

Marcel Ciolacu a precizat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca nu s-a decis in privinta candidaturii sale la functia de presedinte al PSD. in acelasi timp, presedintele interimar al social-democratilor a subliniat ca partidul a fost bine pregatit in privinta propriilor alegeri, dat fiind faptul ca urmeaza Congresul PSD, cat si in privinta alegerilor locale si parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica in emisiunea Subiectiv, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o reintregire a stangii, insa acesta nu are ce cauta in PSD.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei si o voi sustine

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Bucuresti si ca o va sustine.

Marcel Ciolacu: PSD este pe sine. Vreau sa marim cercul decizional

Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, sustine ca problemele organizatorice din PSD au fost rezolvate, in conditiile in care se vorbea despre anumite datorii post-alegeri, si a refuzat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )