Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul. continuă pe B1

Presedintele Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu de Donald Trump, la Washington, pe 20 august, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Casei Albe.

Klaus Iohannis, a doua vizita oficiala la Casa Alba in timpul mandatului. Cine este celalalt sef de stat roman care a primit doua invitatii in fieful puterii din SUA

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump il va primi pe 20 august, la Casa Alba, pe liderul roman Klaus Iohannis.

Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis, pe 20 august, la Casa Alba

Donald Trump il va primi marti, 20 august, la Casa Alba, pe presedintele Klaus Iohannis.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

Trump se intalneste cu Iohannis la Casa Alba

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 augu.

Ministrul iranian de Externe sustine ca a fost sanctionat pentru ca a refuzat o invitatie de a se intalni cu Donald Trump

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat ca a fost sanctionat de Statele Unite dupa ce a refuzat o invitatie de a se intalni cu presedintele american Donald Trump la Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN.

Presedintele SUA condamna rasismul, dupa masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otraveste mintea, ravaseste inima si devoreaza sufletul`

Presedintele american Donald Trump a propus, luni, reguli mai stricte de monitorizare a Internetului, implementarea de reforme in sectorul sanatatii mentale, dar si o gama mai larga de activitati criminale.

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )