Libnet.ro
UNICEF

15:15

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu .

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

Donald Trump ingheata toate activele guvernului venezuelean din SUA

Presedintele american Donald Trump a impus inghetarea tuturor activelor guvernului venezuelean din Statele Unite, escaladand brusc o campanie de presiune economica si diplomatica destinata sa-l inlature pe presedintele socialist Nicolas Maduro de la putere, scrie Mediafax, citand Reuters.

Presedintele SUA condamna rasismul, dupa masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otraveste mintea, ravaseste inima si devoreaza sufletul`

Presedintele american Donald Trump a propus, luni, reguli mai stricte de monitorizare a Internetului, implementarea de reforme in sectorul sanatatii mentale, dar si o gama mai larga de activitati criminale.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

Donald Trump continua razboiul economic cu China

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata ca lucrurile merg foarte bine cu China, aparandu-si strategia economica, la doua zile dupa ce a anuntat extinderea taxelor vamale asupra tuturor.

Carl Lewis, despre Donald Trump: Este rasist, partinitor si misogin

Fostul atlet Carl Lewis, multiplu campion mondial si olimpic, a declarat ca sportivele merita sa fie tratate si platite corect si l-a criticat pe presedintele Donald Trump, caracterizandu-l drept rasist, partinitor si misogin, relateaza Associated Press.

Donald Trump acuza Google ca il defavorizeaza

Donald Trump, care reproseaza in mod regulat gigantilor IT implicarea politica, a acuzat marti Google ca il defavorizeaza, in apropierea alegerilor prezidentiale americane, critici respinse de grup, scrie AFP.

Donald Trump si Kim Jong Un au o intelegere privind rachetele intercontinentale

Donald Trump, presedintele Satelor Unite si liderul nord-coreean Kim Jong Un au o intelegere conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )