Libnet.ro
UNICEF

07:30

Referendum pentru familia traditionala |Romania, inclusa de Joe Biden in randul statelor care calca in picioare drepturile omului: Discriminarea impotriva oricarei persoane e pur si simplu de neacceptat (VIDEO)

B1 B1,
Referendum pentru familia traditionala |Romania, inclusa de Joe Biden in randul statelor care calca in picioare drepturile omului: Discriminarea impotriva oricarei persoane e pur si simplu de neacceptat (VIDEO)

Intr-un discurs sustinut la o cina de gala a Human Rights Campaign, cea mai mare organizatie din SUA pentru apararea drepturilor homosexualilor, fostul vicepresedinte american in mandatele lui Barack Obama, Joe. continuă pe B1

Curtea Constitutionala a avizat referendumului pentru familia traditionala

UPDATE:Curtea Constitutionala a avizat pozitiv legea privind revizuirea Constitutiei, astfel ca referendumul pentru familia traditionala va avea loc la inceputul lunii octombrie. Curtea.

Referendumul pentru familia traditionala, la testul Curtii Constitutionale: Judecatorii se pronunta privind legea de reviziuire a Constitutiei

Curtea Constitutionala va judeca luni legea de revizuire a Constitutiei in sensul modificarii articolului care defineste familia astfel incat sa se specifice ca familia se intemeiaza pe casatoria liber.

Dupa Mitropolitului Ardealului, un alt inalt prelat al Bisericii Ortodoxe face marketing politic pentru prezenta la referendumul pentru familia traditionala

Dupa declaratia incalificabila a Mitropolitului Ardealului, Laurentiu Streza, care s-a referit la homosexuali drept cei pe care Biserica nu o sa-i casatoreasca niciodata, spunand ca acestia vor veni si.

SURSE: PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia traditionala

PSD vrea ca referendumul privind familia traditionala sa fie organizat timp de doua zile, potrivit unor surse politice, citate de G4Media. ro. Astfel, ar exista mai multe sanse sa fie atins pragul necesar de.

Guvernul a amanat pentru maine o ordonanta de urgenta ca referendumul pentru familia traditionala sa se intinda pe doua zile

Guvernul urma sa se intruneasca in sedinta, luni, la ora 16. 00, anuntul fiind facut dupa ce magistratii CCR au dat unda verde referendumului e revizuire a Constitutiei in sensul dorit de Coalitia pentru familie. Executivul a amanat pentru marti adoptarea unei ordonante de urgenta care va fixa desfasurarea referendumului pe parcursul a doua zile: 6 si 7 octombrie. Legea actuala prevede o singura zi, duminica.

Mara Mares, impotriva referendumului: imi doresc din suflet sa nu se atinga pragul de validare a acestui referendum. Ce facem? Aplicam legea pe sarite?

Presedintele Tineretului National Liberal, Mara Mares, a declarat, luni, ca isi doreste din suflet ca pragul de validare a referendumului sa nu se atinga, indemnand totodata romanii sa nu iasa la vot. Aceasta a precizat ca referendumul pentru familia traditionala reprezinta un non-subiect si a amintit de existenta unui alt referendum al carui rezultat nu s-a aplicat, intreband, astfel, daca legea se aplica pe sarite.

Tudor Chirila, reactie vehementa privind referendumul CpF si plangerea la DIICOT a Jandarmeriei: E trist ca in Romania absurdul ajunge la putere VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani), unul dintre cei mai vocali artisti cand vine vorba de scena politica, si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu referendumul pentru familia traditionala, dar si cu plangerea depusa de Jandarmerie la DIICOT privind protestul diasporei din 10 august, denuntand faptul ca ar fi fost o lovitura de stat.

Referendumul pentru familia traditionala: Fiecare organizatie PSD va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )