Libnet.ro
UNICEF

14:45

Referendumul pentru familia traditionala: Fiecare organizatie PSD va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Hotnews Hotnews,
 Referendumul pentru familia traditionala: Fiecare organizatie PSD va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. continuă pe Hotnews

SURSE: PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia traditionala

PSD vrea ca referendumul privind familia traditionala sa fie organizat timp de doua zile, potrivit unor surse politice, citate de G4Media. ro. Astfel, ar exista mai multe sanse sa fie atins pragul necesar de.

Rezultatul discutiilor de la sediul PSD cu liderii din teritoriu: Fiecare organizatie va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

VIDEO Serban Nicolae, despre referendumul pentru familia traditionala: Cred in Dumnezeu, nu in teoria unei mari explozii

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, in cadrul dezbaterilor privind initiativa de revizuire a Constitutiei care, daca va fi adoptata, va interzice casatoriile homosexuale, ca el crede in Dumnezeu si nu in teoria unei mari explozii.

Ce spune Amnesty International despre referendumul pentru familia traditionala

Statul roman risca sa-si incalce obligatiile internationale privind Drepturile Omului, daca va modifica definitia familiei in Constitutie, a declarat la RFI reprezentantul Amnesty International pentru Romania, Barbora Cernusakova. Ea afirma ca organizatia pe care o reprezinta va inainta Curtii Constitutionale un memoriu amicus curiae, in care va sublinia ca modificarea ar putea duce la incalcarea standardelor internationale in materie.

VIDEO Ambasada Suediei a postat un clip pro-gay in timp ce Senatul Romaniei a votat organizarea referendumului pentru familia traditionala

In timp ce Senatul Romaniei decidea, marti, organizarea referendumului pentru familia traditionala, Ambasada Suediei la Bucuresti publica pe Facebook un clip video in care comandatul Armatei Suedeze participa la o parada LGBT in Stockholm si canta un hit al lui Elvis Presley.

Ambasada Suediei, mesaj cu subinteles pentru initiatorii referendumului pentru familia traditionala: Ce transmit diplomatii straini (VIDEO)

In contextul in care in Romania se pregateste organizarea unui referendum privind familia traditionala, Ambasada Suediei vine cu o postare speciala pentru autoritatile romane. Acestia au postat pe.

Referendum pentru familia traditionala pe 7 octombrie: Senatul a adoptat initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei

Romanii vor fi chemati la vot la inceputul lunii octombrie pentru a se pronunta privind initiativa de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita dintre un b.

Familia traditionala trece de senat: cea mai arzatoare problema a romanilor, votata

In tara fara autostrazi, un sistem de sanatate pe butuci si proteste in care oamenii pasnici sunt calcati in picioare de jandarmi, familia traditionala a trecut cu brio de senat.

Ciolos, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Este un instrument pe care PSD l foloseste politic

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, reprezinta un instrument pe care PSD il foloseste politic, relateaza Agerpres. Potrivit acestuia, problemele familiei traditionale sunt legate de separarea acestora, pe fondul plecarii la munca in strainatate, iar Guvernul ar trebui sa se gandeasca la cum ar putea sa impiedice acest lucru.

Senatul a decis. Proiectul de modificare a Constitutiei, privind familia traditionala, adoptat cu 107 voturi. Referendumul va fi organizat pe 7 octombrie

Senatul a adoptat, marti, cu 107 voturi pentru,13 voturi impotriva si sapte abtineri, proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului din Constitutia Romaniei care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )