Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii. continuă pe B1

Carmen Avram, noi precizari despre situatia Rovanei Plumb: Comisia juridica n-a reusit sa explice clar in ce consta conflictul de interese

Europarlamentarul PSD Carmen Avram vine cu noi precizari despre situatia Rovanei Plumb, dupa audierea in Comisia juridica a Parlamentului European. Comisia juridica din PE n-a reusit nici sa explice c.

Presedintele Parlamentului European, despre situatia Rovanei Plumb: Procedura de numire, suspendata. Cer Comisiei Juridice sa faca o recomandare clara, pana luni

Presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, vine cu lamuriri in cazul Rovanei Plumb. Acesta a transmis Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) ca procedura de numire a comisarului propus de PSD es.

Fifor despre candidatura Rovanei Plumb: Este o procedura suspendata

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat vineri ca in cazul Rovanei Plumb nu.

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna.

DAN BARNA: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei.

Tomac, despre respingerea Rovanei Plumb: Un esec de proportii; Dancila a expus Romania

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a calificat drept un esec de proportii respingerea in Comisia jurid.

Respingerea candidaturii Rovanei Plumb la functia de comisar european, in presa internationala: Este jenant pentru Guvernul roman, deja confruntat cu probleme la Bruxelles si in cazul altor candidati

Principalele agentii internationale de presa si publicatii din mai multe tari au relatat despre situatia Rovanei Plumb, candidata Romaniei la functia de comisar european, care primit un vot negativ in Comisia pentru Afaceri Judiciare JURI) a Parlamentului European. Actiunea este jenanta pentru . ) Guvernul roman, care este angrenat intr-o criza politica si deja s-a confruntat cu probleme la Bruxelles si in cazul altor candidati, scrie Reuters.

Ce posteaza Viorica Dancila pe Facebook in plin scandal legat de Rovana Plumb si esecul vizitei delegatiei guvernamentale in SUA (FOTO)

Viorica Dancila se lauda pe Facebook cu vizita pe care o efectueaza zilele acestea in SUA, desi in tara scena politica sta sa sara in aer dupa ce Romania s-a facut de ras la Bruxelles, Rovana Plumb.

Orban, dupa respingerea Rovanei Plumb: Un dezastru pentru Guvern. Urmatoarea nominalizare, cu acordul presedintelui si dupa audierea in Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban considera ca propunerea Guvernului condus de Viorica Dancila pentru functia de comisar european in persoana Rovanei Plumb - respinsa joi de Comisia juridica din Parlamentul European - a facut Romania de rusine in Europa. si cere premierului sa nu mai faca nicio alta nominalizare fara consultarea si fara acordul presedintelui Klaus Iohannis si fara ca persoana nominalizata safie audiata in Parlament.

Iohannis: ii solicit Vioricai Dancila sa retraga de urgenta nominalizarea Rovanei Plumb si sa faca una noua doar cu acordul presedintelui Romaniei si cu avizul Parlamentului

Respingerea candidaturii Rovanei Plumb de catre Comisia juridica a Parlamentului European reprezinta un nou esec major al guvernarii PSD, care aduce prejudicii Romaniei, acuza presedintele Klaus Iohannis. Seful statului ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga de urgenta aceasta nominalizare si sa faca o noua propunere dupa acordul sau si cu avizul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )