Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Adevărul Adevărul,
Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei.

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

Spre deosebire de Viorica Dancila, Dan Barna a omis sa declare salariul castigat de sotia sa la Petrom. Sotul premierului lucreaza in aceeasi companie

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a omis sa treaca si venitul incasat de sotia sa la Petrom in declaratia de avere, in timp ce Viorica Dancila, prezidentiabila PSD, al.

Ce posteaza Viorica Dancila pe Facebook in plin scandal legat de Rovana Plumb si esecul vizitei delegatiei guvernamentale in SUA (FOTO)

Viorica Dancila se lauda pe Facebook cu vizita pe care o efectueaza zilele acestea in SUA, desi in tara scena politica sta sa sara in aer dupa ce Romania s-a facut de ras la Bruxelles, Rovana Plumb.

Surse: Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA

Premierul Viorica Dancila nu se mai intalneste cu vicepresedintele SUA Mike Pence dupa ce acesta din urma si-a anulat majoritatea intalnirilor de saptamana asta ca urmare a declansarii procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump, sustin surse politice pentru Adevarul.

POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

Varujan Vosganian o ironizeaza pe Viorica Dancila, dupa ce intr-o fotografie de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite, premierului romani se vede doar coafura. GALERIE FOTO Purtatorul de.

Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

Premierul Viorica Dancila va semna, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum pe energie, la doar cateva luni dupa ce tot premierul a semnat.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Fostul ministru Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a fost ales presedinte al Senatului la propunerea PSD, spune ca la alegerile prezidentiale o va vota pe Viorica Dancila - un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )