Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila s-a intalnit cu Hans Klemm la Guvern, la doar doua zile dupa arestarea lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Viorica Dancila s-a intalnit cu Hans Klemm la Guvern, la doar doua zile dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri dimineata, o intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la Guvern. Discutiile intre cei doi vin dupa ce Liviu dragnea a fost trimis dupa gratii, iar PSD schimba. continuă pe B1

Viorica Dancila s-a intalnit miercuri cu Hans Klemm si cu Mircea Geoana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit miercuri dimineata cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, la Guvern. La scurt timp, dupa aceasta vizita, a ajuns la guvern si Mircea Geoana.

Ambasadorul SUA, vizita la Guvern. Ce discutii a avut Hans Klemm cu Viorica Dancila

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a fost la Palatul Victoria miercuri dimineata, tocmai cand Viorica Dancila se pregateste sa trimita la Cotroceni noile propuneri de ministri. Hans Klem a.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. Categoric nu demisionez

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

Sedinta de urgenta la Guvern, convocata de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Ministrii au fost chemati la ora 13. in curs de actualizare .

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Viorica Dancila: Vom evalua toti ministrii, dar nu pot sa-i schimb daca si-au facut treaba (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi evaluati toti ministri. Vom face o evaluare a fiecarui ministru. Nu pot sa-i schimb decat daca sunt lucruri concrete, nu pot sa-i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )