Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorica Dancila: Vom evalua toti ministrii, dar nu pot sa-i schimb daca si-au facut treaba (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Vom evalua toti ministrii, dar nu pot sa-i schimb daca si-au facut treaba (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi evaluati toti ministri. Vom face o evaluare a fiecarui ministru. Nu pot sa-i schimb decat daca sunt lucruri concrete, nu pot sa-i. continuă pe B1

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

Decizie exploziva in sedinta liderilor PSD. Viorica Dancila: Vom avea o analiza in partid sa vedem unde s-a gresit

Decizie de ultima ora in PSD. Paul Stanescu a fost ales presedinte executiv al PSD. Am avut astazi Biroul Permanent National si intalniri cu grupul PSD, grupul de la Camera Deputatilor si de la.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

Sedinta de urgenta la Guvern, convocata de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Ministrii au fost chemati la ora 13. in curs de actualizare .

VIORICA DANCILA: Trebuie sa ne asumam rezultatul la europarlamentare

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, sustine ca rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toti, ea afirmand ca social-democratii, in momentele grele, au dat dovada de unitate si putere de a merge mai departe.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Viorica Dancila ii asteapta in PSD si pe Mircea Geoana, si pe alti colegi care cu sufletul lor au ramas alaturi de social-democrati

Presedintele interimar PSD, Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, la Parlament, ca atat Mircea Geoana, exclus din PSD, cat si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD vor avea loc in formatiune, precizand ca ea isi doreste alaturi toti oamenii de buna credinta.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

Surse: Viorica Dancila, pregatita sa preia conducerea PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar putea prelua conducerea Partidului Social Democrat. Viorica Dancila este presedintele executiv al Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dancila le-a c.

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )