Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului.

PSD Iasi sustine Guvernul Tudose: O eventuala inlocuire a premierului constituie un risc urias pentru dezvoltarea Romaniei

Filiala municipala Iasi a PSD si-a anuntat duminica sustinerea pentru Guvernul Tudose si considera ca inlocuirea premierului ar reprezenta un risc urias pentru stabilitatea Romaniei.

Zodiile care au numai necazuri si probleme in 2018. Cine sunt ghinionistii zodiacului

Anul 2018 nu le aduce bucurii tuturor zodiilor. Necazurile si lipsuri vor fi la tot pasul. Iata care sunt zodiile pentru care preveziunile nu sunt atat de colorate. BERBEC Anul 2018 va fi un an negru.

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea prelua conducerea interimara a Guvernului

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )