Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Adevărul Adevărul,
Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Conducerea liberala va convoca, la inceputul lui februarie, Consiliul National al formatiunii, care reuneste toti parlamentarii, sefii de organizatii, primarii si alesii locali, pentru a decide strategia pentru viitoarele alegeri, pana atunci fiind stabilita si calea de urmat pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Planul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate. Liberalii dispusi sa sacrifice alegerea primarilor in doua tururi in favoarea anticipatelor

Conducerea PNL a discutat, luni, strategia pentru declansarea alegerilor anticipate. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Guvernul Orban intentioneaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament pe alegerea primariilor in doua tururi, fapt care ar crea probleme social democratiilor. De altfel, miza acestei angajari are ca scop fortarea PSD de a depune motiune de cenzura si a pica in Parlament actualul Guvern deschizand astfel drumul pentru declansarea alegerilor anticipate.

Seful Cancelariei premierului recunoaste: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi e posibila

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca o varianta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi e angajarea raspunderii Guvernului, desi preferabil era pe cale parlamentara.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: incercam deblocarea proiectului din Parlament. Daca nu, luam o decizie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul si PNL nu renunta la proiectul privid alegerea primarilor in doua tururi, dar vor incerca mai ales pe cale parlamentara sa rezolve aceasta schimbare a legislatiei electorale.

Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca partenerii de discutii isi mobilizeaza deputatii, sunt sanse foarte mari ca in Camera Deputatilor sa fie adoptat proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Planul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate

Conducerea PNL a discutat, luni, strategia pentru declansarea alegerilor anticipate.

O importanta asociatie civica din Galati sustine ca alegerea primarilor in doua tururi ar fi solutia legitima

Asociatia Galati, orasul meu se lupta de ani buni cu autoritatile locale pentru a le convinge sa conserve cladirile de patrimoniu, sa reinvie turismul mai ales pe Dunare) si sa se ocupe mai mult de dezvoltarea infrastructurii si economiei orasului.

Ponta: Un sistem normal de vot este alegerea primarilor in doua tururi, dar nu cred ca se va mai aplica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca un sistem normal de vot este alegerea primarilor in doua tururi, insa si-a exprimat indoiala ca acest sistem va fi aplicat in primavara, motivand ca PNL si PSD nu isi doresc acest lucru.

Ludovic Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca daca alegerea primarilor in doua tururi nu va fi decisa in Parlament, Guvernul are la dispozitie varianta angajarii raspunderii pe proiectul de lege sau.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNL este cel mai mare sustinator al alegerii primarilor in doua tururi si ca se va cauta cea mai buna solutie in acest sens. PNL e cel mai mare.

Tariceanu sustine alegerea primarilor in doua tururi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca guvernul ar trebui sa modifice legislatia electorala in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin prin ordonanta de urgenta si nu prin asumarea raspunderii. Tariceanu a mai cerut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )