Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNL este cel mai mare sustinator al alegerii primarilor in doua tururi si ca se va cauta cea mai buna solutie in acest sens. PNL e cel mai mare. continuă pe B1

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: incercam deblocarea proiectului din Parlament. Daca nu, luam o decizie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul si PNL nu renunta la proiectul privid alegerea primarilor in doua tururi, dar vor incerca mai ales pe cale parlamentara sa rezolve aceasta schimbare a legislatiei electorale.

Guvernul ia in calcul asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi, desfiintarea SIIJ si eliminarea pensiilor speciale

Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pentru proiectele de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, desfiintarea Sectiei de Investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) si defiintarea pensiilor speciale. Daca vom vedea ca Parlamentul blocheaza in continuare niste proiecte de interes public pe care foarte multi romani le asteapta este foarte posibil sa mai apelam la angajarea raspunderii, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre anuntul vicepremierului Raluca Turcan referitor la posibila crestere a varstei de pensionare pana la 70 de ani, ca este vorba despre o chestiune.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: Caderea guvernului Maia Sandu, o involutie Nu consideram un partener serios actualul guvern

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni, la Bruxelles, ca inlaturarea guvernului condus de Maia Sandu reprezinta o involutie a situatiei din Republica Moldova si ca actualul guvern Ion Chicu nu reprezinta.

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

Orban: Avem proiect de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi. Mai exista varianta angajarii raspunderii sau ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor ca alegerile locale sa se desfasoare in doua tururi si ca procedura asumarii raspunderii sau o ordonanta de urgenta sunt solutiile posibile pentru a.

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )