Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca aceia care critica guvernarea din punct de vedere economic nu trebuie sa uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa si ca daca ar fi fost ceva gresit economic, atunci nu ar fi existat aceasta cifra impresionanta. El a mai spus ca vrea ca ALDE sa ajunga a doua forta politica a tarii la alegerile de anul viitor. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca aceia care critica guvernarea din punct de vedere economic nu trebuie sa uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa, iar in cazul in care ar fi fost ceva gresit din punct de vedere economic, atunci nu ar fi existat aceasta cifra impresionanta.

Tariceanu, mesaj dur pentru cei care critica guvernarea: Sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le-a transmis, sambata, un mesaj dur celor care contesta performantele economice ale actualei guvernari. Potrivit lui Tariceanu, acestia nu.

Tariceanu, despre cei care au cochetat cu statul paralel: Vor fi socotiti ca niste produse EXPIRATE

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, continua razboiul cu statul paralel, in conntextul interviului dat de Sebastian Ghita din Serbia. Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca.

Romania, cea mai MARE inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana, in luna februarie. Potrivit Eurostat, rata anuala a inflatiei in tara noastra este de 3,8%, de trei ori mai ridicata fata de inflatia.

Cifre devastatoare de la Eurostat: Romania, cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, d.

Serban Nicolae, despre implicarea SRI in politica: Sa mearga pana la capat cei care au ceva de spus

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, sustine ca cine are ceva de spus despre o eventuala implicare a SRI in politica la impartirea puterii in Romania trebuie sa mearga pana la capat cu.

Vacante pe croaziera: Sfaturi utile pentru cei care se imbarca prima data

Navele de croaziera sunt adevarate orase plutitoare care transporta mii de pasageri pe marile si oceanele lumii. In plus, in fiecare an se lanseaza noi vase cu caracteristici unice. Pe navele de croaziera, turistii nu duc lipsa de nimic, din contra,.

Teodorovici, despre cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului: Oamenii sa-si recupereze sumele

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat joi ca Guvernul lucreaza la o metoda prin care persoanele care au donat bani pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului sa isi poata recupera sumele platite, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )