Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ultimul termen in dosarul lui Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ultimul termen in dosarul lui Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns, in aceasta dimineata, la iCCJ, unde ar urma sa aiba loc ultimul termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intellectual, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ultimul termen in procesul lui Dragnea. Cand afla verdictul seful Camerei Deputatilor

Procesul lui Liviu Dragnea, la Instanta Suprema ar putea ajunge azi la final. Magistratii judeca ultimul termen in dosarul al angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care.

Sentinta FINALA in dosarul lui Dragnea: Liderul PSD a intrat in boxa acuzatilor, a luat un scaun si... SOC TOTAL la inalta Curte! (FOTO)

La inalta Curte de Casatie si Justitie are loc ultimul termen in dosarul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigarea la abuz in serviciu privind angajarile fictive de la DGASPC.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. UPDATE 12:24 Liviu Dragnea a iesit in curtea instantei, pentru o pauza de tigara. Pledez in continuare nevinovat, a spus el, la intrebarile presei. 09 Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Liviu DragneaUPDATE 09. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

UPDATE Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea / Liderul PSD a venit la nalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres. 17 DNA a raspuns iCCJ privind colaborarea cu SRI in cauza, mentionand ca sprijinul a constat in furnizarea de informatii si suport tehnic. 03 Dragnea a ajuns la inalta Curte in jurul orei 09. 00, fara a face declaratii sau a raspunde la intrebarile jurnalistilor prezenti acolo.

CCJ: Posibil ultim termen n dosarul DGASPC Teleorman n care este judecat Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa dezbata marti ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea se aproprie de sentinta: Ultimul termen, marti, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Mari emotii, marti, pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar urma sa se prezinte in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde vor avea lor pledoariile finale in dosarul in care este.

Liviu Dragnea, aproape de sentinta: Ultimul termen, marti, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman (VIDEO)

Mari emotii, marti, pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar urma sa se prezinte in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde vor avea lor pledoariile finale in dosarul in care este.

DNA, raspuns catre nalta Curte: SRI a furnizat informatii privind unele infractiuni n dosarul lui Dragnea / Acestea nu au fost folosite ca probe

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, intr-un raspuns transmis Instantei supreme, ca Serviciul Roman de Informatii SRI) a sprijinit cu informatii ancheta din dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in seviciu si instigare la fals intelectual, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )