Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu: Cand eram ministru al Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de munca. Lasa-l acolo, ca oricum nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice

B1 B1,
Traian Basescu: Cand eram ministru al Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de munca. Lasa-l acolo, ca oricum nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice

Traian Basescu sustine ca PSD nu s-a schimbat dupa inchiderea lui Liviu Dragnea, ci doar s-a profitat de incarcerarea sa pentru a-i imputate mai multe fapte decat cele pentru care este responsabil, potrivit. continuă pe B1

Traian Basescu, intrebat daca ar accepta sa fie premier: Nu fac niciodata pasul inapoi cand e de facut o treaba. Dar n-as vrea sa se inteleaga prin asta ca si cer postul de prim-ministru (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost intrebat, vineri, la emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, de catre un telespectator, daca ar accepta postul de prim-ministru al Romaniei in cazul in care i-ar pr.

Un deputat PSD il ataca extrem de dur pe Traian Basescu: PMP trimite drept europarlamentar un turnator dovedit

PMP a semnat cu mandrie Pactul National pentru o Romanie Europeana, in conditiile in care trimite drept europarlamentar un turnator dovedit al Securitatii, in persoana fostului presedinte Traian Basescu,.

Prima reactie din Romania dupa demisia Guvernului de la Chisinau. Traian Basescu: Plahotniuc a inteles ca nu-l mai suporta nimeni in comunitatea internationala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a oferit o prima reactie pe scena politica romaneasca dupa ce toti membrii Guvernului de la Chisinau, condus de Pavel Filip, si-au anuntat demisia, parand astfel ca.

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Traian Basescu, scenariu sumbru pentru social-democrati: Au glume de candidati, PSD a ajuns in situatia in care nu au candidat la prezidentiale. Nu vor intra in turul II (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in emisiunea Se intampla acum cu Tudor Barbu, evolutiile politice de pe scena politica interna in urma rezultatelor alegerilor europarlamentare si a.

Cand eram mica, tatal meu ma chema sa ne jucam pe canapea. Cand mi-am dat seama ce se intampla, mi s-a intors stomacul pe dos

Cand Natasa era mica, tatal sau obisnuia sa-i ceara sa se joace de-a lingurile, o pozitie intima, in care unul dintre parteneri sta ghemuit pe o parte, iar celalalt se pozitioneaza in spatele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )