Libnet.ro
UNICEF

07:00

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Ce planuri are Viorica Dancila, dupa demiterea de la Palatul Victoria. Nu mi-am aranjat nimic

Guvernul a cazut, dar Viorica Dancila nu stie incotro sa o apuce. intrebata ce va face dupa ce va pleca de la Palatul Victoria, la un post de televiziune, Dancila a declarat ca nu stie inca unde va merge.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Viorica Dancila, dupa ce a picat la motiune: Fac apel la presedinte sa vina cat mai repede in Parlament cu un nou premier (VIDEO)

Guvernul Viorica Dancila a picat joi testul motiunii de cenzura in plenul Parlamentului si a fost demis cu 238 de voturi. in prima declaratie dupa pierderea puterii, Viorica Dancila a afirmat ca spera ca.

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Premierul Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea - LIVE TEXT

Premierul Viorica Dancila este in aceasta seara fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei si raspunde la cele mai importante intrebari ale momentului. Principalele declaratii ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )