Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Val de indignare dupa iesirea mitocaneasca a lui Teodorovici la adresa reporterului B1.RO. Ce jeg scoate nea mizerie asta din el Nu mai are ce cauta in spatiul public dupa ce a jignit o femeie in acest hal! (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici, inca ministru al Finantelor, a starnit revolta in spatiul public, dupa iesirea mitocaneasca la adresa unei jurnalisteB1. Suparat pe rezultatul de la motiunea de cenzur.

Victor Negrescu (PSD), despre mitocania lui Eugen Teodorovici: imi cer scuze in numele colegilor mei. Un astfel de gest nu ar trebui sa se intample fata de o doamna jurnalist din Romania (VIDEO)

Vicepresedinte PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze, vineri, in numele colegilor sai pentru iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro. Vreau sa imi cer scuze in.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste.

EXCLUSIV Daniel Daianu, dupa schimbul de replici cu Eugen Teodorovici: Un ministru de finante trebuie sa incerce sa tina carma mai ales cand vremurile nu sunt favorabile

EXCLUSIV Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal a explicat in exclusivitate pentru B1. RO care este relatia institutionala pe care o are cu ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa ce, in urma cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )