Libnet.ro
UNICEF

13:00

Barna cere testarea in masa a populatiei din Suceava

Hotnews Hotnews,
 Barna cere testarea in masa a populatiei din Suceava

Presedintele USR, Dan Barna vrea testarea in masa a populatiei din Suceava. Acesta a declarat vineri ca Suceava reprezinta focarul principal de coronavirus din Romania si cere izolarea judetului si intreruperea tuturor activitatilor neesentiale pentru doua saptamani. continuă pe Hotnews

Seful CJ Iasi, despre transferarea pacientilor din Suceava si din alte judete: Nu transformati Iasiul si Moldova in Lombardia Romaniei

Transferarea pacientilor de la Spitalul Judetean din Suceava catre spitale din Iasi, Botosani sau Neamt ar putea duce la raspandirea coronavirusului, sustine presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa PSD). El cere autoritatilor centrale masuri pentru blocarea extinderii focarului de COVID-19 aparut in nordul tarii, spunand ca deja, pacienti adusi din alte judete au infectat medici ieseni: Nu transformati Iasul si Moldova in Lombardia Romaniei.

Nelu Tataru, despre haosul de la spitalul din Suceava: Am cerut suspendarea managerului!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru sustine ca a cerut suspendarea managerului de la Spitalul de Urgente din Suceava.

O femeie din Suceava, bolnava de cancer isi striga durerea: Suntem lasati de izbeliste! Toti avem dreptul la viata, dar se pare ca singura prioritate este coronavirus

O femeie de 42 de ani, bolnava de cancer, isi striga durerea dupa ce luni s-a internat la Spitalul de Urgenta din Suceava pentru proceduri oncologice insa medicii au trimis-o acasa. Alina Cristea vorbeste despre indolenta autoritatilor si condamna politicienii pentru lipsa masurilor din sistemul medical.

Asistenta de la Spitalul din Suceava, cu ochii in lacrimi: Ni se ascunde adevarul, au teste, dar ne vor la munca! Toti colegii vor sa vorbeasca, dar le e frica!

Zeci de asistente medicale de la Spitalul Judetean din Suceava au fost chemate sa fie testate pentru ca mai apoi sa li se spuna ca numai sunt teste. Cadrele medicale sunt revoltate si marturisesc ca sefii spitalului amana de fapt adevarul.

Sanitas: 92 de cazuri de COVID19, confirmate in randul personalului medical din Suceava

Numarul cadrelor medicale de la spitalul din Suceava creste de la o ora la alta, bilantul ajungand deja la 92 de cazuri.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere testarea de urgenta a cadrelor medicale intrate in contact cu suspecti de COVID-19

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita testarea de urgenta a cadrelor medicale care au intrat in contact cu bolnavi confirmati cu COVID-19 si cu suspecti de coronavirus, se mentioneaza intr-un comunicat al Federatiei.

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

Nelu Tataru, noi precizari despre situatia de la Spitalul din Suceava: Sunt cazuri din ce in ce mai grave

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a facut noi precizari cu privire la conditiile revoltatoare de la Spitalul Judetean Suceava, oras in care s-au inregistrat pana in acest moment sase decese provocate de coronavirus.

Mesajul cutremurator al unei asistente din Suceava, al carei sot a murit de COVID-19: O sa mor la datorie. Scenariul din Italia se va repeta

Sotul unei asistente care a cerut sa fie testata a murit, miercuri, acesta fiind al 14-lea deces din Romania, din cauza coronavirusului. Nici in prezent, singura asistenta care se ocupa de 25 de infectati cu COVID 19 la Suceava nu are echipament de protectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )