Libnet.ro
UNICEF

18:30

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Hotnews Hotnews,
 Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Singurul medic infectionist din Radauti si-a luat concediu pentru dureri de spate, in plina pandemie de coronavirus

Situatie bizara la Spitalul Municipal Radauti, cel care a ramas de sprijin la Suceava, dupa ce unitatea judeteana de urgenta a fost inchisa.

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, la inceputul sedintei de guvern ca lucrarile de la metroul din Drumul Taberei vor fi gata la inceputul lunii iunie, asa cum era prevazut. Bode spune.

Ministrul Transporturilor: Lucrarile la metroul din Drumul Taberei vor fi gata in iunie

Ministrul Transporturilor sustine ca lucrarile de infrastructura nu vor fi intrerupte in timpul crizei coronavirusului. Lucian Bode a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca termenul pentru finalizarea metroului din Drumul Taberei ramane iunie 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )