Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ieri, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Premierul se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Avertismentul dur al lui Calin Popescu Tariceanu. Vorbeste in premiera despre ruperea coalitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca in cadrul coalitiei trebuie stabilit un candidat unic la alegerile prezidentiale din 2019, iar daca acest lucru nu se va intampla, atunci se deschid al.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strange semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza.

Tariceanu: Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza; PNL strnge semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Timisoara, ca Pilonul 2 de pensii nu se desfiinteaza, ci este sustinut de ALDE, in timp ce PNL face campanie de strangere de semnaturi pentru ceva care nu se desfiinteaza, transmite Agerpres.

Pilonul II de pensii - un mecanism util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru ca populatia imbatraneste, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Calin Popescu Tariceanu, ultimatum pentru presedintele Iohannis

Calin Popescu Tariceanu ii cere presedintelui sa se delimiteze de plangerea penala facuta de presedintele PNL, Ludovic Orban pe numele premierului Dancila, altfel Klaus Iohannis risca sa lase impresia ca.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )