Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta, despre victoria lui Timmermans in alegerile europene: Vesti foarte bune. Se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre victoria lui Timmermans in alegerile europene: Vesti foarte bune. Se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3

Victor Ponta spune ca victoria in alegerile europarlamentare a laburistilor lui Frans Timmermans este o veste foarte buna, comentand ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3. Ponta face astfel aluzie la propaganda PSD indreptata impotriva prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, descris drept un adversar al Romaniei. continuă pe Hotnews

Ponta, dupa victoria lui Timmermans la europarlamentare: Veste proasta pentru ridicolii din fruntea PSD - Olandezii nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb

Partidul lui Frans Timmermans a castigat alegerile europarlamentare din Olanda, arata exit-poll-urile. Acesta este o veste proasta pentru iresponsabilii demagogi si ridicoli care s-au cocotat in fruntea.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Victor Ponta, despre noul Parlament European: Nu vrem sa facem parte din acelasi grup ca oamenii lui Dragnea. Varianta A pentru noi este grupul social-democrat (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca decizia privind familia europeana din care va face parte formatiunea sa dupa alegerile din 26 mai va fi.

PONTA, DUPA VICTORIA FORMATIUNII LUI FRANS TIMMERMANS IN ALEGERI: Olandezii nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, afirma, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria in alegerile europarlamentare din Olanda a formatiunii prim-vicepresedintelui CE Frans Timmermans, un critic al guvernarii PSD, ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb.

SONDAJ: Timmermans obtine o victorie-surpriza in alegerile europene

Partidul Muncii Partij van de Arbeid, PvdA) olandez a obtinut o victorie-surpriza in alegerile europene, ieri, in Olanda, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, relateaza Reuters.

Laburistii olandezi ai lui Timmermans obtin o victorie in alegerile europene - sondaj

Partidul Muncii Partij van de Arbeid, PvdA) olandez a obtinut o victorie in alegerile europene, joi, in Olanda, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, relateaza Reuters.

Alegerile europene continua astazi. Irlandezii si cehii sunt chemati la urne

Votul la alegerile europene continua astazi in Republica Irlanda si in Cehia, doua tari in pozitii diametral opuse cand vine vorba despre prezenta la alegerile europene si pozitionarea populatiei fata de UE. Daca Irlanda este una dintre cele mai pro-europene tari, 90% din populatie declarata pro-UE, Cehia este printre cele mai eurosceptice state, avand in 2014 printre cele mai slabe prezente la vot la scrutinul european, de numai 18%.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Nicusor Constantinescu, mesaj dur din inchisoare pentru Victor Ponta: Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a tradat sa minta, pentru a cersi voturi

Nicusor Cosntantinescu il ataca dur pe liderul Pro Romania, Victor Ponta. Si spune ca din cauza acestuia, liderii locali ai PSD - fosti colegi de partid cu Ponta - au ajuns la inchisoare. ,,Eu nu am crezut.

Victor Ponta: Votul este o arma care va face mai puternici decat oamenii politici. Daca stati acasa, o sa castige Dragnea cu toata gasca lui!(VIDEO)

Victor Ponta a declarat, miercuri, la un miting electoral al Pro Romania, organizat la Ploiesti, ca romanii ar trebui sa voteze pe 26 mai pentru ca votul este o arma care ii face mai puternici decat oamenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )