Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ: Timmermans obtine o victorie-surpriza in alegerile europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ: Timmermans obtine o victorie-surpriza in alegerile europene

Partidul Muncii Partij van de Arbeid, PvdA) olandez a obtinut o victorie-surpriza in alegerile europene, ieri, in Olanda, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Laburistii olandezi ai lui Timmermans obtin o victorie in alegerile europene - sondaj

Partidul Muncii Partij van de Arbeid, PvdA) olandez a obtinut o victorie in alegerile europene, joi, in Olanda, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, relateaza Reuters.

Alegerile europene continua astazi. Irlandezii si cehii sunt chemati la urne

Votul la alegerile europene continua astazi in Republica Irlanda si in Cehia, doua tari in pozitii diametral opuse cand vine vorba despre prezenta la alegerile europene si pozitionarea populatiei fata de UE. Daca Irlanda este una dintre cele mai pro-europene tari, 90% din populatie declarata pro-UE, Cehia este printre cele mai eurosceptice state, avand in 2014 printre cele mai slabe prezente la vot la scrutinul european, de numai 18%.

Cineastii europeni lanseaza la Cannes un apel prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene

Peste 500 de personalitati din lumea filmului au semnat un manifest, lansat marti la Festivalul International de la Cannes, prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene, subliind ca este datoria noastra sa aparam Europa in fata extremistilor si a ideilor retrograde, care se raspandesc din nou ca o molima.

Victorie la alegerile europarlamentare din Olanda pentru partidul lui Frans Timmermans

Partidul Muncii, din care face parte si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a obtinut cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Olanda, sustinute joi, relateaza NL.

Victor Ponta, despre victoria lui Timmermans in alegerile europene: Vesti foarte bune. Se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3

Victor Ponta spune ca victoria in alegerile europarlamentare a laburistilor lui Frans Timmermans este o veste foarte buna, comentand ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3. Ponta face astfel aluzie la propaganda PSD indreptata impotriva prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, descris drept un adversar al Romaniei.

Alegerile europene, afacere masculina: numai o treime din candidati sunt femei. Politica romaneasca nu este un teren al egalitatii si nediscriminarii

Numai o treime dintre candidatii inscrisi la alegerile pentru Parlamentul European sunt femei, cele mai multe regasindu-se pe listele Pro Romania, potrivit unei analize realizate de Coalitia pentru Egalitate de Gen. Politica romaneasca nu este un teren al egalitatii si nediscriminarii, sustin reprezentantii organizatiei, care au precizat ca, dintre cei 473 de candidati numai 144 sunt femei.

Alegerile europene au inceput astazi in Marea Britanie si Olanda

Primele tari ce dau startul votului pentru alegerile europarlamentare 2019 sunt Marea Britanie si Olanda, ai caror cetateni sunt chemati la urne astazi, 23 mai. Pana cand isi va desemna Romania viitorii membri ai Parlamentului European, sa ne uitam care sunt mizele acestor alegeri in cele 2 state membre si de ce este important ca cetatenii europeni sa arate prin vot cum vad viitorul UE.

AFP: Alegerile europene in cinci cifre

Alegatorii din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene sunt chemati la urne, a noua oara in istoria europeana, pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European PE), de la 23 la 26 mai, relateaza AFP, care prezinta cele mai importante cifre ale acestui scrutin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )