Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tariceanu: ALDE e singurul partid liberal din Romania. PNL a ramas liberal doar cu numele si il vad ca pe o fata in casa a statului paralel

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: ALDE e singurul partid liberal din Romania. PNL a ramas liberal doar cu numele si il vad ca pe o fata in casa a statului paralel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la scoala de iarna a TLDE, ca ALDE e singurul partid liberal din Romania, iar PNL a ramas doar cu numele. De asemenea, acesta afirma ca PNL este ca o fata in casa statului paralel. continuă pe Adevărul

Dezbaterea pe legile justitiei din Romania din Parlamentul European: PSD a trimis tuturor eurodeputatilor o analiza Luju privind sistemul judiciar, tradusa in engleza si germana/ Ce raport a trimis Norica Nicolai catre grupul ALDE

Liderul eurodeputatilor PSD din cadrul grupului socialistilor europeni, Dan Nica, a transmis miercuri dimineata, catre toti europarlamentarii din actuala legislatura, inainte de dezbaterea ce va avea loc in plenul Parlamentului European de la Strasbourg pe tema legilor justitiei din Romania, un document prezentat drept o analiza a sistemului judiciar romanesc din anii 2005-2017 realizat de Lumea Justitiei - luju. ro, tradus in germana si engleza. La randul sau, eurodeputatul ALDE Norica Nicolai a transmis catre colegii din grupului ALDE din Parlamentul Europea un raport privind reforma in Justitie.

Modificarile aduse legilor justitiei din Romania, dezbatute in Parlamentul European. Europarlamentar portughez: Cum este posibil ca un om ca Liviu Dragnea, cu trei dosare penale, sa mai ramana in functie?

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut miercuri modificarile aduse legilor justitiei din Romania. Europarlamentarii romani membri ai PSD si ALDE au incercat sa explice ca lupta anticoruptie de la noi din tara este, de.

Anti-trend. O artista din Romania a renuntat sa mai fie vegetariana dupa 11 ani!

O artista din Romania merge contra-trendului actual si a renuntat la a mai fi vegetariana, dupa 11 ani in care nu a consumat carne. Iata despre cine este vorba! .

Legile Justitei din Romania, dezbatere in Parlamentul European/ Comisarul european pentru Justitie: Romania a parcurs un maraton. Un pas inapoi ar fi o mare dezamagire pentru prietenii Romaniei, dar mai ales pentru cetatenii romani/ Plus: Cum l-a atacat

Modificarea legilor justitiei din Romania a fost dezbatuta, miercuri seara, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, timp de peste o ora si 15 minute. Vera Jourova, Comisarul European pentru Justitie, a amintit in cadrul acestei dezbateri ca situatia modificarilor legislative fac obiectul unei anchete proprii ale GRECO, ale carei rezultate vor fi anuntate in luna martie. Ea s-a referit la progresul inregistrat de Romania pana acum drept un maraton, a carui linie de sosire se vede la orizont. Eurodeputatii PSD Victor Bostinaru si Ioan Mircea Pascu au insistat asupra faptului ca in Romania exista un pact intre seviciile secrete si institutii in justitie, Bostinaru afirmand chiar ca acest pact intre un serviciu secret si DNA a permis ca in Romania sa se faca politie politica. Pe de alta parte, eurodeputatul Ana Gomes Portugalia), colega in grupul Socialistilor cu membrii PSD, l-a atacat pe Liviu Dragnea, cu referire la ancheta OLAF: OLAF a tras concluzia ca seful PSD este responsabil pentru frauda cu fonduri europene. Deci intrebarea mea fata de colegii din Romania este: cum este posibil ca aceasta persoana as ramana in functie? a spus aceasta.

Viktor Orban: Ungaria va semna un acord pe 15 ani pentru a importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord pe 15 ani care ii va permite sa importe din Romania jumatate din cantitatea de gaze naturale de care are nevoie in fiecare an, iar livrarile ar putea demara dupa 2022, a declarat vineri premierul ungar, Viktor.

Ungaria va semna un acord pentru a importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord care ii va permite sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani, a declarat premierul ungar, Viktor Orban, potrivit Reuters.

Ungaria anunta oficial ca va importa gaze din Romania, desi Teodor Melescanu a negat semnarea vreunui acord cu tara vecina

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca tara sa va semna un acord prin care va putea sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani,.

Viktor Orban: Ungaria va importa gaze din Romania

Ungaria va semna, in curand, un acord care ii va permite sa importe, anual, pana la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania pe o perioada de 15 ani, a declarat vineri premierul ungar, Viktor.

O celebra actrita din Romania a devenit mama pentru prima data: Dupa 9 luni de asteptare... (FOTO)

O cunoscuta actrita din Romania a devenit de curand mama pentru prima data. Este vorba despre Ada Condeescu care a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, in urma cu cateva zile, informeaza.

A MURIT legenda lautarilor din Romania! Petrecerile NU vor mai fi la fel...

Lumea lautareasca din Romania este in doliu! Vestea ca George Pascu a murit la doar 58 de ani a cazut ca un trasnet peste colegi, fani si familie. George Pascu a fost multi-instrumentist, acordeonist si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )