Libnet.ro
UNICEF

05:30

Angela Merkel nu participa la Summit-ul G7 convocat de Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel nu participa la Summit-ul G7 convocat de Trump

Angela Merkel a respins invitatia lui Donald Trump de a participa la summit-ul G7, pe care presedintele Statelor Unite doreste sa-l organizeze ca simbol al revenirii la normalitate din pandemia de coronavirus, anunta politico. eu. Cancelarul federal multumeste presedintelui Trump pentru invitatia sa la summitul G7 de la sfarsitul lunii iunie de la Washington. in acest moment, avand in vedere situatia pandemica generala, nu poate fi de acord cu participarea personala, care ar implica o calatorie la Washington. Doamna Merkel va continua sa monitorizeze evolutia pandemiei, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului german, Steffen Seibert, pentru politico. eu. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul G7: Angela Merkel a refuzat invitatia lui Donald Trump de a participa in persoana

Cancelarul german, Angela Merkel, refuza sa participe la un summit al G7 in Statele Unite in iunie in persoana, asa cum a propus presedintele american Donald Trump, din cauza pandemiei coronavirusului, a confirmat sambata pentru AFP un purtator de cuvant al guvernului german. Merkel a declarat, miercuri, ca cel mai important parteneriat al Europei este cel cu SUA, comentand insa ca acesta nu este asa cum si-ar dori, mai ales in probleme legate de mediu.

Angela Merkel refuza invitatia lui Donald Trump de a participa la Summitul G7. Ce motive invoca staff-ul cancelarului Germaniei

Angela Merkel refuza sa mearga, in iunie, la un summit G7 in Statele Unite, asa cum a propus presedintele american Donald Trump, din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat, vineri, pe site-ul Politico, purtatorul de cuvant al cancelarului german.

Orban, sunat de Angela Merkel: ce au discutat despre situatia muncitorilor romani sezonieri

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german. Cei doi au discutat, printre altele, despre situatia muncitorilor romani sezonieri.

Premierul Ludovic Orban, dialog cu Angela Merkel pe tema muncitorilor sezonieri din Germania

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut astazi, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german.

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )