Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, despre intrarea lui Dan Barna in cursa pentru Cotroceni: Orice roman care este impotriva PSD ii va acorda votul presedintelui Iohannis chiar din primul tur

B1 B1,
Ludovic Orban, despre intrarea lui Dan Barna in cursa pentru Cotroceni: Orice roman care este impotriva PSD ii va acorda votul presedintelui Iohannis chiar din primul tur

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca intrarea liderului USR, Dan Barna, in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului nu va afecta sansele lui Klaus Iohannis de a obtine un nou mandat. continuă pe B1

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacta, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat anuntul facut de premierul Viorica Dancila privind faptu.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Dan Barna, provocat de PSD la un pariu. Va accepta?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele USR, Dan Barna, lupta pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania Guvernul si Premierul 0. Barna.

Dan Barna: Chiar e nevoie la Cotroceni de ceea ce inseamna energia si ADN-ul acesta tanar si proaspat al USR-PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca a decis sa candideze la Presedintie pentru a incerca sa faca din Romania tara din care tinerii sa nu mai vrea sa plece. El sustine ca 50 la suta dintre absolventii de liceu isi vad viitorul in afara tarii, un indicator dureros care va face ca, in 20 30 de ani, sa fim o tara vai de capul nostru.

Traian Basescu: Iohannis ar fi dezavantajat de un tur doi al prezidentialelor cu Dan Barna, dar ar castiga fara emotii o finala cu Dancila Cu cine va vota fostul presedinte

Traian Basescu considera ca presedintele Iohannis ar fi dezavantajat de o intalnire cu Dan Barna, liderul USR, intr-un eventual tur doi al alegerilor prezidentiale, dar sustine ca seful statului ar castiga.

Traian Basescu: Dan Barna are abordare de penal

Traian Basescu a declarat ca Dan Barna insusi a avut o abordare de penal atunci cand a sustinut, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere, ca judecatorii constitutionali sunt varful de lance al.

Fifor (PSD): S-ar putea sa constatam ca omul nou in politica din Romania, Dan Barna, nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, sustine ca Dan Barna nu este tocmai om nou in politica romaneasca, ci mai degraba foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, in contextul in care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )