Libnet.ro
UNICEF

01:05

TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca referendumul national din 26 mai va fi o lectie pentru cei care cred ca ajunsi la putere pot confisca institutiile statului si sa se ocupe de interesul personal, in detrimentul celor multi. continuă pe Ziarul Bursa

Sondaj |Cateva intrebari pentru cei care pariaza online

Un scurt sondaj pentru cei care joaca online la pariuri sportive sau la cazinou. La fiecare intrebare trebuie sa bifati categoria unde va incadrati. Nu se pot alege variante mutiple, cu exceptia primei intrebari. Dupa ce terminati un set de intrebari, apasati butonul NEXT. in momentul cand ati completat si ultima intrebare cea cu numarul 14), apasati pe butonul SUBMIT. Toate informatiile pe care le oferiti sunt confidentiale si nu vi se cer niciun fel de date personale, precum numele, CNP-ul sau adresa.

VIDEO 'Game of Thrones' - Lectii de limba valyriana pentru cei mai pasionati fani ai serialului

Lingvistul american David J. Peterson este cel care a inventat dialectele fictionale din serialul 'Game of Thrones', insa cand vine vorba despre cel mai bun vorbitor de valyriana, exista o persoana care nu are concurenta, potrivit Reuters.

Facebook ii pedepseste pe cei care au incalcat regulile si in trecut: Fara transmisiuni live

Facebook va introduce noi restrictii pentru transmisiunile live, in special ca raspuns la tragedia de luna trecuta din Noua Zeelanda. Utilizatorii care au incalcat regulamentul retelei in trecut nu vor mai putea sa posteze video-uri transmise in direct.

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje de Florii pentru cei dragi

Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si ziua celor care poarta nume de flori, se celebreaza de crestinii catolici, duminica, pe 14 aprilie. Iata cateva sugestii de.

Idei de afaceri pentru cei pasionati de masini

Antreprenoriatul este de obicei o sarcina complicata si, pe parcursul aventurii lor, antreprenorii pot intalni multe obstacole. Chiar si asa, exista multe motive bune pentru a incepe o aventura antreprenoriala, pentru ca, desi nu este un drum usor de.

Cinismul unui chirurg iesean: spaga luata pentru pacientii care mor nu se restituie

Judecatorii ieseni au prezentat informatii incredibile in motivarea unei sentinte pe care au pronuntat-o la inceputul acestei luni. Este vorba despre sentinta prin care patru pacienti sau apartinatori ai unor bolnavi care ar fi oferit mita unui chirurg cardiolog de la Institutul de Boli Cardiovasculare au fost condamnati la cate zece luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita. in document sunt detaliate si presupusele practici ilegale ale medicului care, in pofida probelor zdrobitoare din dosar, nu recunoaste faptele, el urmand sa fie judecat intr-un dosar disjuns, scrie Ziarul de Iasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )