Libnet.ro
UNICEF

21:00

Codrin Stefanescu dezvaluie ca Dragnea nu se uita la TV in puscarie din cauza tradarilor din PSD: isi duce crucea pana la capat. E detinut politic

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu dezvaluie ca Dragnea nu se uita la TV in puscarie din cauza tradarilor din PSD: isi duce crucea pana la capat. E detinut politic

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a dezvaluit ca Liviu Dragnea evita sa se uite la televizor in puscarie, in conditiile in care Viorica Dancila a preluat conducerea partidului si mai multi lideri ai PSD l-au acuzat ca e singurul responsabil pentru rezultatul foarte slab scos de PSD la alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu spune ca Dragnea l-a sunat din penitenciar, dar nu au vorbit despre partid: Nu am vrut sa-l necajesc / Nu cred ca se uita la TV

Codrin Stefanescu, schimbat din functia de secretar general imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, spune ca se afla, alaturi de alti doi colegi din PSD, pe lista celor care urmeaza sa il viziteze la penitenciar pe fostul lider al partidului. El a afirmat ca a vorbit la telefon cu Dragnea, care l-a sunat, dar nu a vorbit cu el despre partid, pentru ca nu a vrut sa il necajeasca.

Codrin Stefanescu, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Mi-a spus ca e puternic, e demn si ca isi duce mai departe crucea mai departe

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a spus la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon si a precizat faptul ca de indata ce va putea primi vizite, va merge sa-l vada pe fostul lider.

Codrin Stefanescu cere conducerii PSD sa nu se departeze de Dragnea: Sa nu capitulam si sa nu ne uitam camarazii cazuti in lupta de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu este unul din membrii PSD care a avut cel mai mult de suferit odata cu plecarea lui Liviu Dragnea direct din fruntea partidului la Penitenciarul Rahova. Acesta si-a pierdut functia de secretar.

Codrin Stefanescu anunta 5 membri PSD care ar putea fi nominalizati sa candideze la prezidentiale

Codrin Stefanescu a declarat luni, pentru Mediafax, ca Olguta Vasilescu, Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici si Gabriela Firea sunt nume vehiculate in interiorul PSD pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidentiale. Candidatul PSD la prezidentiale va ajunge in turul doi, spune Stefanescu.

Codrin Stefanescu: Sunt discutii foarte dure in PSD, in ultima perioada. Sunt colegi care se prefac ca nu se cunosc (VIDEO)

Social-democratul Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca intre membrii partidului exista, in acest.

Codrin Stefanescu anunta cinci nume care s-ar bate pe nominalizarea PSD pentru prezidentiale

Codrin Stefanescu a declarat luni ca in PSD se vorbsete despre cinci nume care ar concura pentru a obtine nominalizarea partidului pentru a candida la functia de presedinte al Romaniei. Este vorba despre Olguta Vasilescu, Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici si Gabriela Firea, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD din spatele gratiilor

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Melescanu spune ca il informase pe Dragnea ca Romania poate pierde locul in Consiliul de Securitate al ONU din cauza intentiei de a muta ambasada din Israel

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, admite ca discutiile din spatiul public privind mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a fost una dintre problemele care au dus la votul tarilor arabe pentru un loc nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, loc pe care Romania l-a pierdut. intrebat daca i-a spus lui Liviu Dragnea, atunci presedinte al Camerei Deputatilor, ca discutiile legate de mutarea ambasadei ar putea face ca Romania sa nu obtina locul nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, Melescanu a afirmat ca l-a informat pe fostul lider al PSD, cu titlu personal.

Atentie, parinti! Plamanii copiilor in pericol din cauza unui lucru banal. Aveti mare grija!

Dezvoltarea plamanilor copiilor poate fi afectata de microparticulele de plastic din cauciucurile autovehiculelor eliberate in atmosfera, conform unei investigatii efectuate in Marea Britanie, citata luni de.

AFP: Tensiune diplomatica intre Romania si Ungaria din cauza unui cimitir

Tensiunea a crescut vineri intre Romania si Ungaria, care s-au invinuit reciproc pentru ciocnirile ce au izbucnit intr-un cimitir militar din Transilvania, pe fondul tensiunilor recurente dintre nationalistii din ambele tabere, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )