Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca n-a purtat masca in Parlament. Ce i-a raspuns fostul premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca n-a purtat masca in Parlament. Ce i-a raspuns fostul premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca nu a purtat masca in Parlament, in ciuda faptului ca starea de alerta. continuă pe B1

Rares Bogdan, noi atacuri la adresa Guvernului, pe tema muncitorilor plecati in Germania: Violeta Alexandru sa se poarte ca un stapan, nu ca o sluga

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a lansat marti, la Realitatea Plus, mai multe avertismente si reprosuri la adresa propriului Guvern, pe tema muncitorilor romani care au acuzat ca au fost umiliti si pacaliti dupa ce au ajuns in Germania.

Rares Bogdan: PNL, condamnat sa guverneze in urmatorii 4 ani si jumatate. PSD propune aceleasi fete, iar USR si PLUS nu se adapteaza la realitatile romanesti, atacand traditiile (VIDEO)

Rares Bogdan a afirmat, miercuri seara, ca PNL va fi condamnat sa guverneze pentru urmatorii patru ani si jumatate. in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, eurodeputatul a ex.

Rares Bogdan, despre cine are grija de romanii intorsi in tara in ultimele zile: Dumnezeu si Jandarmeria Romana

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a analizat haosul din vami, punandu-l pe seama valului doi de intoarcere a romanilor acasa.

Victor Ponta, liderul Pro Romania: Daca nu functioneaza economia privata, nu vor exista bani pentru masuri sociale (VIDEO)

Daca nu functioneaza economia privata, nu vor exista bani pentru masuri sociale, a explicat fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, miercuri seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Si.

Scandal in sedinta Parlamentului, dupa ce Marcel Ciolacu si Victor Ponta au refuzat sa poarte masca. Orban: Ei se considera deasupra legii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liderii PSD si Pro Romania, respectiv Marcel Ciolacu si Victor Ponta, ar putea fi amendati pentru ca nu au purtat masca in spatii inchise.

Victor Ponta, intrebare cheie pentru Ludovic Orban: Toti romanii vor sa v-o adreseze

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a adresat lui Ludovic Orban o intrebare, in timpul sedintei de Parlament in care premierul da explicatii privitoare la masurile luate in aceasta perioada.

Rares Bogdan, jocuri de putere in PNL: O rog pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga!

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogan, vine cu o declaratie controversata din cauza proastelor conditii in care muncesc romanii plecati la sparanghel. Acesta o roaga pe Violeta Alexandru sa nu fie sluga.

Victor Ponta despre scandalul de la Vama: Stiai ca pe 15 mai se iese din starea de urgenta, trebuia sa faci o strategie

Peste 30. 000 de persoane s-au calcat in picioare la vama, fara a respecta nicio regula si nicio masura de restrictie. Timpul mediu de asteptare pentru acestia a fost de aproximativ 7 ore.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )