Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

UDMR, nemultumita de noul Cod Administrativ: reduce nivelul drepturilor minoritatilor

Hotnews Hotnews,
 UDMR, nemultumita de noul Cod Administrativ: reduce nivelul drepturilor minoritatilor

Forma Codului Administrativ publicata in Monitorul Oficial nu multumeste UDMR care reclama ca nivelul drepturilor minoritatilor este redus prin actul normativ. continuă pe Hotnews

Presiuni din partea UDMR, pentru modificarea Codului Administrativ, in defavoarea maghiarilor din Romania

Desi noul Cod Administrativ a fost adoptat prin Ordonanta de Urgenta, pana la acest moment inca nu a aparut in Monitorul Oficial.

Controversatul Cod administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial. UDMR a strecurat o noua prevedere

Ordonanta de urgenta prin care s-a aprobat Codul administrativ a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre altele, aceasta instituie pensii speciale pentru primari.

Controversatul Cod Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial. Cele mai disputate prevederi

Ordonanta de Urgenta privind Codul Administrativ a fost publicata vineri in Monitorul Oficial. Reamintim ca Executivul a modificat, miercuri, varianta de act normativ pe care o aprobase cu o saptamana in urma. Textul aprobat saptamana trecuta a fost intors de pe drumul spre Monitorul Oficial, in urma unor nemultumiri exprimate de UDMR. Codul Administrativ a starnit o serie de controverse, de la faptul ca este aprobat prin OUG pana la faptul ca sunt oferite o serie de privilegii baronilor locali.

G4Media: La presiunea UDMR, guvernul intoarce Codul Administrativ adoptat saptamana trecuta. Miza: folosirea limbii minoritatilor in administratia locala

Guvernul ar relua azi intr-o sedinta discutiile pe Codul Administrativ, ordonanta de urgenta adoptata deja saptamana trecuta, dar nepublicata inca in Monitorul Oficial, au declarat pentru G4Media. ro surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )