Libnet.ro
UNICEF

18:30

Controversatul Cod Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial. Cele mai disputate prevederi

Hotnews Hotnews,
 Controversatul Cod Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial. Cele mai disputate prevederi

Ordonanta de Urgenta privind Codul Administrativ a fost publicata vineri in Monitorul Oficial. Reamintim ca Executivul a modificat, miercuri, varianta de act normativ pe care o aprobase cu o saptamana in urma. Textul aprobat saptamana trecuta a fost intors de pe drumul spre Monitorul Oficial, in urma unor nemultumiri exprimate de UDMR. Codul Administrativ a starnit o serie de controverse, de la faptul ca este aprobat prin OUG pana la faptul ca sunt oferite o serie de privilegii baronilor locali. continuă pe Hotnews

Controversatul Cod administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial. UDMR a strecurat o noua prevedere

Ordonanta de urgenta prin care s-a aprobat Codul administrativ a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre altele, aceasta instituie pensii speciale pentru primari.

Controversatul Cod Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta prin care s-a aprobat Codul Administrativ a fost publicata vineri seara in Monitorul Oficial, inclusiv cu modificarile operate in sedinta de Guvern de miercuri, pentru folosirea limbilor mi.

Codul Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind Codul administrativ a fost publicata vineri in Monitorul Oficial. Codul administrativ a fost adoptat, prin ordonanta de urgenta, in sedinta de Guvern din 25 .

Guvernul a publicat in Monitorul oficial o ordonanta care aduce modificari importante ale contributiei la fondul de mediu, dar si pentru gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje

In Monitorul oficial de marti a fost publicata OUG nr. 502019 pentru modificarea si completarea Ordonantei privind Fondul pentru mediu si pentru modificarea si completarea Legii nr. 2492015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje. Ordonanta are mai multe modificari tehnice dar aduce si noi contributii. De exemplu, valoarea ecotaxei pentru pungi se majoreaza de la 0. 1 lei per bucata la 0. 15 lei per bucata. Vezi aici textul Ordonantei asa cum a aparut in Monitorul oficial.

UDMR, nemultumita de noul Cod Administrativ: reduce nivelul drepturilor minoritatilor

Forma Codului Administrativ publicata in Monitorul Oficial nu multumeste UDMR care reclama ca nivelul drepturilor minoritatilor este redus prin actul normativ.

Guvernul a modificat ordonanta de urgenta privind Codul administrativ, adoptata saptamana trecuta, dar nepublicata in Monitorul Oficial

Guvernul a modificat, in sedinta de miercuri, ordonanta de urgenta privind Codul Administrativ, la o saptamana dupa ce aceasta fusese adoptata, dar nepublicata in Monitorul Oficial. Astfel, autoritatile locale pot decide, prin hotarari de consiliu, utilizarea limbii minoritatilor in unitatile administrativ teritoriale si in cazul in care nu este atinsa ponderea de peste 20% de reprezentare.

Raportul Kroll 2 a fost publicat

Comisia parlamentara de ancheta pentru elucidarea tuturor circumstantelor devalizarii sistemului bancar si investigarea fraudei bancare a publicat cel de-al doilea raport Kroll 2 in limba engleza).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )