Libnet.ro
UNICEF

09:30

UDMR propune amanarea alegerilor locale pana in octombrie Kelemen: Prioritatea numarul unu este sanatatea fiecaruia

Hotnews Hotnews,
 UDMR propune amanarea alegerilor locale pana in octombrie Kelemen: Prioritatea numarul unu este sanatatea fiecaruia

UDMR propune amanarea alegerilor locale cu sase luni, pana in luna octombrie, considerand ca prioritatile momentului sunt sanatatea populatiei si salvarea economiei, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

UDMR cere amanarea alegerilor locale cu 6 luni

Liderul UDMR Kelemen Hunor a propus miercuri amanarea alegerilor locale cu sase luni, in contextul epidemiei de coronavirus. Avesta a adaugat ca una dintre prioritatile Guvernului este de a gasi solutiile prin care IMM-urile sa poata fi salvate.

Propunerea unui deputat pentru amanarea alegerilor locale. Numai la politica nu se gandesc oamenii acum

Deputatul USR Stelian Ion propune amanarea alegerilor locale care urmau sa aiba loc in luna iunie a acestui an. Avocatul este candidatul USR la Primaria Constanta.

Ponta vrea amanarea alegerilor locale: Totul trebuie sa fie despre razboiul impotriva coronavirus

Liderul ProRomania Victor Ponta a cerut marti amanarea alegerilor locale pana in septembrie, in contextul epidemiei de coronavirus. Acesta subliniaza ca efortul politicienilor ar trebui concentrat pe combaterea raspandirii virusului si nu pe batalii politice si campanii electorale.

Victor Ponta cere amanarea alegerilor locale pentru septembrie din cauza coronavirusului

Ponta solicita amanarea alegerilor locale din luna iunie pentru luna septembrie. Fostul prim-ministru isi exprima si speranta ca situatia actuala, in care presedintele si Guvernul au puteri depine, sa nu se permanentizeze.

Ce spune Ludovic Orban despre amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca in functie de modul cum va evolua epidemia de coronavirus, va fi luata decizie in ceea ce priveste amanarea alegerilor locale.

Negocieri pentru amanarea alegerilor locale

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta sustine ca alegerile locale, ce ar urma sa aiba loc in luna iunie, trebuie amanate pentru luna septembrie. Victor Ponta a declarat: Razboiul contra epidemiei de coronavirus este tot ce conteaza acum. ) Alegerile locale programate in luna iunie in Romania trebuie amanate pentru septembrie; acum nu este timp de batalii politice si campanii electorale - totul trebuie sa fie despre Razboiul contra Epidemiei de coronavirus - si despre masuri contra crizei economice.

Razvan Burleanu va propune amanarea EURO 2020

Aflat in autoizolare dupa ce a luat contact cu doi presedinti infestati cu coronavirus, Razvan Burleanu va propune, marti, amanarea turneului final EURO 2020 in teleconferinta organizata de UEFA.

Fotbal: Federatia italiana va propune amanarea Euro 2020

Federatia italiana de fotbal FIGC) va cere amanarea EURO 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, in speranta ca sezonul din Serie A va putea fi incheiat, informeaza Reuters.

Paul Anghel propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza, din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului, amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Protectia Consumatorilor propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, pentru Agerpres, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )