Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, discutii cu Kelemen Hunor despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului

B1 B1,
Viorica Dancila, discutii cu Kelemen Hunor despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului

Premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderul UDMR Kelemen Hunor, marti dimineata, la Palatul Victoria. Cei doi au vorbit despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului si despre Codul. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova.

Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dancila revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a cerut marti Vioricai Dancila, in cadrul unei intrevederi avute cu aceasta, revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament, sustinand ca legea adoptata de Guvern contine foarte multe schimbari, inclusiv legate de folosirea limbii materne in administratia locala, relateaza Agerpres.

Kelemen Hunor acuza ca o cruce din cimitirul de la Valea Uzului este simbol legionar si ii cere lui Dancila sa retraga avizul de monument istoric

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marti ca s-a intalnit cu premierul Viorica Dancila si i-a cerut retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Hunor acuza ca aceasta ar fi simbol legionar.

Digi24: Crucea de piatra de la Valea Uzului, considerata legionara de UDMR. Viorica Dancila, amenintata cu plangere la Ellie Wiesel

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Digi24. ro ca i-a cerut, marti, premierului Viorica Dancila, in cadrul intrevederii pe care au avut-o la Guvern, retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Crucea este acuzata a fi legionara.

Viorica Dancila, negocieri cu liderul UDMR, la Guvern

Luni dimineata au avut loc ngocieri intre premierul Viorica Dancila si liderul UDMR, Kelemen Hunor. Premierul a discutat cu liderul UDMR sustinerea Guvernului in Parlament. Potrivit unor surse, PSD ar fi.

LA PALATUL VICTORIA: Dancila, discutii cu managerii TNB, Filarmonicii, Operetei si MNAC

Prim-ministrul Viorica Dancila ii va primi astazi la Palatul Victoria pe managerii Teatrului National Bucuresti, Filarmonicii George Enescu, Teatrului de Opereta si Muzeului National de Arta Contemporana pentru a discuta despre situatia bugetelor institutiilor de cultura.

Kelemen Hunor: Crucea de piatra de la Valea Uzului este un simbol legionar, ceea ce este inacceptabil Ce spune liderul UDMR despre prevederile referitoare la minoritati din Codul administrativ

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, acuza Ministerul Culturii ca a aprobat un simbol legionar drept concept de arta pentru crucea de piatra ridicata in cinstea soldatilor romani care se odihnesc la.

Viorica Dancila, legat de scandalul din cultura: Vreau saam o discutie cu actorii. il chem si pe ministrul Culturii

Confruntare exploziva la Guvern: Viorica Dancila anunta ca ii va pune fata in fata pe actori si pe ministrul Culturii, Daniel Breaz. Cu totii au fost chemati maine, la Palatul Victoria, in scandalul.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, despre cum a luat nastere personajul Viorica Dancila: imi este foarte greu sa vorbesc ca doamna, deoarece trebuie sa ma gandesc sa gresesc (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro, in care a povestit cum i-a venit ideea de a o parodia pe Premierul.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Tariceanu: Am discutat despre revizuirea Constitutiei si votul din Diaspora. Vrem sa tinem cont de vointa cetatenilor

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa discutiile purtate cu Tariceanu la Parlament, ca nu s-a discutat despre modificarile la Codurile Penale. Despre revizuirea Constitutiei, Dancila adeclarat ca va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )