Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa discutiile cu Maia Sandu: Vom organiza o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul conferintei de presa comuna cu prim-ministrul moldovean, Maia Sandu, ca va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa discutiile cu Tariceanu: Am discutat despre revizuirea Constitutiei si votul din Diaspora. Vrem sa tinem cont de vointa cetatenilor

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa discutiile purtate cu Tariceanu la Parlament, ca nu s-a discutat despre modificarile la Codurile Penale. Despre revizuirea Constitutiei, Dancila adeclarat ca va.

Viorica Dancila, dupa ce a promis ca se va construi o autostrada cap-coada: Chiar eu voi urmari cum merge acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara ca va urmari personal cum va merge constructia de autostrazi, precizand ca va infiinta in Guvern un departament special de infrastructura, care va avea 10.

Viorica Dancila, dupa ce a fost aleasa presedinte PSD: Va fi complicat, abia acum incep luptele. Suntem cel mai pro-european partid (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa ce a devenit oficial presedintele PSD, ca va fi un drum complicat si ca abia acum incep luptele. Votul vostru ma onoreaza si ma.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Viorica Dancila, laude si promisiuni la Congresul PSD: Vom face o autostrada cap-coada. Educatia e un domeniu prioritar. Romanii au nevoie de spitale noi. Aplauze firave din sala la discursul premierului (VIDEO)

Viorica Dancila a laudat guvernarea PSD si a facut un lung sir de promisiuni electorale in discursul pe care l-a sustinut sambata la Congresul PSD. Sefa interimara a PSD s-a laudat inclusiv cu.

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila: Mult prea rafinata intelectual. Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras..

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila dupa ce l-a acuzat de discurs antieuropean. Deputatul PSD spune ca nici cei mai vehementi critici ai sai nu au putut spune o asemenea gogominie, ci doar noua.

Interdictia lui George Simion pe agenda intalnirii dintre Maia Sandu si Viorica Dancila.

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a primit-o astazi pe Maia Sandu, premierul Republicii Moldova. Unul din subiectele discutiei l-a reprezentat interdictia aplicata activistului unionist George Simion de catre regimul criminal si mafiot al lui Vladimir Plahotniuc.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, despre intalnirea premierului roman cu cel moldovean: Doamna Maia Sandu este destul de inteligenta, mereu a vorbit liber, fara texte scrise pe foaie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, devenita celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila, a facut marti o paralela intre Premierul Romaniei si Premierul Republcii Moldova, Maia Sandu, in.

EXCLUSIV Nicolae Popescu, ministrul de Externe din Republica Moldova: Maia Sandu va avea discutii la Bucuresti atat cu presedintele Klaus Iohannis, cat si cu premierul Viorica Dancila. Va merge si in Parlament

EXCLUSIV ONLINE Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau, Nicolae Popescu, a anuntat luni, la Bucuresti, ca prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu,va avea discutii.

Maia Sandu, in Romania. Iohannis anunta crearea unui grup de experti comuni cu Republica Moldova. M. Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannia a declarat, marti, dupa disicutia cu premierul moldovean Maia Sandu, ca a propus creare a unui grup de experti care, impreuna cu expertii din Republica Moldova, sa identifice domeniile in care este nevoie de asistenta si sa fie demarate proiecte concrete. Este prima vizita a premierului moldovean, dupa instalarea Executivului de la Chisinau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )