Libnet.ro
UNICEF

15:15

Elena Udrea a dezvaluit ca un fost sef al SRI a vrut sa candideze la prezidentiale: Nu a avut curajul sa-i spuna lui Traian Basescu

B1 B1,
Elena Udrea a dezvaluit ca un fost sef al SRI a vrut sa candideze la prezidentiale: Nu a avut curajul sa-i spuna lui Traian Basescu

Elena Udrea a dezvaluit duminica, in cadrul emisiunii Controverse, ca fostul director al SRI; Geore Maior ar fi vrut sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, insa nu a facut acest lucru pentru. continuă pe B1

Udrea, dezvaluire in premiera: Un fost sef al SRI a vrut sa candideze la prezidentiale. Motivul pentru care nu a mai facut-o

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, sambata seara, ca fostul sef SRI George Maior a vrut sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, insa nu a avut curaj sa-i spuna sefului statului de atunci.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu. Acum trebuie sa stau in pat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a transmis ca in aceasta perioada trebuie sa stea in pat, dat fiind faptul ca a pierdut unul din gemei. Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita, a spus fostul ministru, adaugand ca se simte bine.

Elena Udrea: Oamenii de afaceri se imbulzeau sa fie chemati de sefii de la SRI pe la diverse chermeze. Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse ca oamenii de afaceri se imbulzeau la SRI, in vremea lui Florian Coldea, ducand genti de bani, pentru a scapa de dosare si a.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a transmis, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni, ca in ac.

Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Elena Udrea trece prin momente dificile in Costa Rica. Sarcina nu decurge normal si a fi pierdut unul dintre gemeni. Fostul ministru a vorbit despre trauma prin care trece si despre starea ei de sanatate,.

Elena Udrea, dezvaluiri despre statul paralel: Exista o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri romani(VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, referindu-se la oamenii de afaceri care aveau legaturi stranse cu SRI, ca exista o strategie de a fi distruse afacerile romanesti,.

Elena Udrea, despre prezidentialele din 2014: Maior il sustinea pe Ponta, Coldea, pe Iohannis. Lor le-a fost teama ca daca eu ies pe locul trei... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, despre alegerile prezidentiale din 2014, precizand ca George Maior l-a sustinut pe Victor Ponta, iar Florian Coldea, pe Klaus Iohannis. Fo.

Elena Udrea, noi dezvaluiri incendiare: Sebastian Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior

Elena Udrea a facut noi declaratii incendiare despre Sebastian Ghita, Florian Coldea si George Maior. Eu am facut un denunt oficial. Din toata lupta asta anticoruptie, mai exista doua persoane corupte,.

Elena Udrea a pierdut unul din gemeni. Al doilea nu este in siguranta!

Elena Udrea trece prin momente cumplite. Insarcinata cu gemeni dupa tratamente de fertilizare, celebra politiciana a primit vestea ca a pierdut unul din copii, iar evolutia celuilalt nu este deloc sigura.

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sanatate: Medicii mi-au recomandat repaus total la pat pentru primul trimestru (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Controvese despre starea sa de sanatate, explicand de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcina. Eu, in afara de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )