Libnet.ro
UNICEF

22:15

Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

B1 B1,
Elena Udrea, primele declaratii dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Elena Udrea trece prin momente dificile in Costa Rica. Sarcina nu decurge normal si a fi pierdut unul dintre gemeni. Fostul ministru a vorbit despre trauma prin care trece si despre starea ei de sanatate,. continuă pe B1

Asa a vrut Dumnezeu. Primele declaratii ale Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni

Elena Udrea trece prin momente extrem de grele, dupa ce a pierdut unul dintre copiii pe care ii purta in pantece. Fosta blonda de la Cotroceni isi dorea de foarte mult timp sa devina mama, iar acum o parte din.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a transmis, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni, ca in ac.

Noi detalii despre starea de sanatate a Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre copii: Exista risc de intrerupere de sarcina si pentru al doilea fat

Elena Udrea trece prin momente extrem de grele, dupa ce a pierdut unul dintre copiii pe care ii purta in pantece. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, a adus informatii despre starea de sanatate a.

Elena Udrea, veste trista din Costa Rica. Ar fi pierdut unul dintre copii

Elena Udrea a anuntat ca era insarcinata cu gemeni, insa a pierdut unul dintre copii. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au anuntat miercuri pe avocatii inculpatilor din dosar.

Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI: Anuntul a fost facut de avocat, la termenul din dosarul Gala Bute

Elena Udrea de a pierdut unul din gemeni. Avocatul fostului ministru a depus, miercuri, la instanta documente medicale din care reiese ca aceasta are probleme grave de sanatate, scrie EVZ. Mai mult, avocatul a.

Daniel Zamfir, primele declaratii dupa ce a fost exclus din PNL: Mi s-a spus ca am deviat de la linia partidului

Daniel Zamfir a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PNL. El spune ca legile pe care le-a propus ar sta la baza deciziei de excludere din partid. Am vazut ca motivele care au stat la.

Bataie intre doi pasageri in avion, dupa ce unul dintre ei a amenintat ca vrea sa arunce aeronava in aer - VIDEO

Un conflict violent a izbucnit intre doi pasageri, dupa ce unul dintre ei s-a urcat la bordul avionului care se indrepta spre Antalya, in stare de ebrietate si ar fi amenintat ca vrea sa arunce aeronava in.

Elena Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni: Asa a vrut Dumnezeu. Acum trebuie sa stau in pat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a transmis ca in aceasta perioada trebuie sa stea in pat, dat fiind faptul ca a pierdut unul din gemei. Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita, a spus fostul ministru, adaugand ca se simte bine.

Avocatii Elenei Udrea sustin ca aceasta ar fi pierdut unul dintre gemenii cu care este insarcinata. Medic: Exista riscul sa il piarda si pe cel de-al doilea

Avocatii Elenei Udrea, aflata in Costa Rica, ar fi depus la instanta documente prin care arata ca fostul ministru al Turismului ar fi pierdut unul dintre cei doi copii, motiv pentru care a cerut amanarea sedintei de judecata in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a pierdut unul din gemeni. Al doilea nu este in siguranta!

Elena Udrea trece prin momente cumplite. Insarcinata cu gemeni dupa tratamente de fertilizare, celebra politiciana a primit vestea ca a pierdut unul din copii, iar evolutia celuilalt nu este deloc sigura.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )