Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sedinta de guvern. Anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov, pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
Sedinta de guvern. Anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii. continuă pe Antena3

Anularea parteneriatului public-privat pentru autostrada Comarnic-Brasov

Guvernul se reuneste marti in sedinta, iar printre proiectele aflate pe ordinea de zi se numara ordonanta de urgenta prin care se vor anula parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Adrian Nastase, despre autostrada Comarnic - Brasov: Ramane cum a spus Traian Basescu

Pe ordinea de zi de maine a Guvernului Orban este anularea parteneriatelor public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii. Adrian Nastase, fostul premier, s-a referit la aceasta situatie a autostrazii Comarnic Brasov, intr-o declaratie pentruDCNews, in contextul istoriei care se pare ca se repeta.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Neamt - Iasi

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a transmis luni ministrul Transporturilor, Lucian Bode, intr-o discutie cu parlamentarii PNL. Despre dilema finantarii autostrazii Unirii, in conditiile in care alocarile europene pe infrastructura ar putea fi mai mici pentru Romania, Bode a spus: Cand vom sti exact care este valoarea acestui obiectiv atunci putem sa discutam cu partenerii nostri din Comisia Europeana.

Guvernul va anula parteneriatul public-privat pentru autostrazile Comarnic-Brasov si Unirii

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii.

Ministrul Transporturilor: Guvernul va anula Parteneriatul Public-Privat pentru autostrazile Comarnic - Brasov si A8 Tg. Mures - Iasi (VIDEO)

Guvernul va anula marti parteneriatele public-private pentru autostrada Comarnic - Brasov si pentru tronsonul Targu Mures - Iasi al autostrazii Unirii, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Lucian.

VICTOR PONTA: Nu o sa avem autostrada Comarnic-Brasov in urmatorii 6 ani

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca Autostrada Comarnic-Brasov nu va fi finalizata in urmatorii sase ani, el acuzand Guvernul Orban ca a anulat toate procedurile intreprinse pana acum in vederea pregatirii demararii lucrarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )