Libnet.ro
UNICEF

06:15

Eugen Tomac, despre steagurile arborate de ziua maghiarilor: Cer conducerii UDMR sa il puna la punct pe primarul Municipiului Sfantu Gheorghe

B1 B1,
Eugen Tomac, despre steagurile arborate de ziua maghiarilor: Cer conducerii UDMR sa il puna la punct pe primarul Municipiului Sfantu Gheorghe

Partidul Miscarea Populara cere Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania sa respecte, cu prilejul sarbatoririi Zilei maghiarilor de pretutindeni, legile din tara noastra si sa arboreze, cu acest prilej, si. continuă pe B1

Covasna: Dupa primarul din Sfantu Gheorghe, si edilul din Targu Secuiesc a refuzat sa arboreze steagul Romaniei de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Ce au patit cei doi

Gest sfidator la adresa Romaniei, cu ocazia Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Primarul municipiului Targu Secuiesc, Bokor Tibor, nu a arborat, miercuri, si drapelul Romaniei alaturi de steagurile rosu-alb.

Eugen Tomac: PMP este singurul partid aflat in opozitie care este capabil sa vina cu un premier care sa rezolve problemele facute de PSD (VIDEO)

PMP a organizat marti la Parlament o sedinta a Consiliului Executiv National al partidului. in acest context, Eugen Tomac a oferit pentru Stirile B1TV mai multe detalii despre planurile politice ale.

Eugen Tomac: PMP este singurul partid aflat in opozitie ce este capabil sa vina cu un premier care sa rezolve problemele facute de PSD (VIDEO)

PMP a organizat marti la Parlament o sedinta a Consiliului Executiv National al partidului. in acest context, Eugen Tomac a oferit pentru Stirile B1TV mai multe detalii despre planurile politice ale.

Ziua maghiarilor de pretutindeni. De ce are o semnificatie aparte ziua de 15 martie pentru cetatenii de etnie maghiara

Ziua maghiarilor de pretutindeni este sarbatorita in fiecare an de etnicii ungari din toata Romania. Si anul acesta pregatirile pentru eveniment au fost facute anticipat.

Lider UDMR, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Sa traim ca fratii, cu respect reciproc si sa fim liberi

Cateva sute de etnici maghiari au participat la activitatile prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, care s-au incheiat cu un mars cu torti si depuneri de coroane.

Ziua maghiarilor de pretutindeni, marcata de UDMR la Satu Mare. Mesajul lui Viktor Orban

Sarbatorirea de catre maghiari a sarbatorii nationale 15 Martie, care este si Ziua maghiarilor de pr.

Ziua Maghiarilor restrictioneaza circulatia in centrul orasului. Programul manifestarilor

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcata prin organizarea mai multor actiuni, printre care depuneri si traditionalul mars cu torte pe principala artera a municipiului.

Primarul din Sfantu Gheorghe celebreaza Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapelul Italiei

De ziua Maghiarilor de Pretutindeni, Primaria Sfantu Gheorghe a impodobit orasul cu drapelul Italiei. La fel ca cel al Ungariei, steagul italian este alcatuit din culorile rosu, alb, verde, insa cel al Ungariei are dungile orizontale, in timp ce drapelul italienilor are dungile amplasate vertical.

Reprezentantii Noua Dreapta au anuntat ca vor protesta la Bucuresti de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Partidul Noua Dreapta organizeaza joi, 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, un protest in fata Ambasadei Ungariei din Bucuresti. Membrii formatiunii se arata nemultumiti de sustinerea pe care ar fi acordat-o Guvernul Ungariei marsului organizat sambata, 10 martie, la Targu Mures, unde s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc.

Viktor Orban, MESAJ EXPLOZIV de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Traiasca patria! sa rasune inca timp de sute de ani de la Dunajska Streda la Miercurea Ciuc

Mesaj incendiar al premierului ungar Viktor Orban, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni. El a adresat o scrisoare maghiarilor, in care a subliniat necesitatea solidaritatii si a apararii libertatii si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )