Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, ca stam foarte bine la acest capitol, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila sustine ca Romnia sta foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila considera ca Romania sta foarte bine cu pregatirea primului sau mandat la Presedintia Consiliului UE, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Afirmatia a fost facuta vineri cu ocazia unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Dancila: Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, vineri, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, ca stam foarte bine la acest capitol. in cadrul intalnirii a fost adoptat calendarul reuniunilor informale ce vor fi organizate in Romania, dar si calendarul actiunilor premergatoare exercitarii mandatului.

Viorica Dancila: Stam foarte bine cu pregatirea preluarii Presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila spuen ca Romania este in grafic cu pregatirile pentru preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Vineri, in cadrul unei reuniuni a Comitetului interministerial, a fost adop.

Asa cum stam acuma, pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca maine poate sa faca mai multe declaratiile despre negocierile pe Brexit, dar ca, asa cum stam acuma, pentru noi arata foarte bine.

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine. Despre Brexit o sa va spun mai multe probabil maine, dupa ce terminam.

SONDAJ Sta Romnia bine cu pregatirile pentru presedintia Consiliului UE?

Romania ar sta foarte bine cu pregatirea primului mandat la Presedintia Consiliului UE, considera premierul Viorica Dancila. Ea a facut afirmatia vineri, la o reuniune in care au fost luate mai multe masuri pentru pregatirile in vederea presedintiei Consiliului. Participa la sondajul HotNews. ro: Sta Romania bine cu pregatirile pentru presedintia Consiliului UE?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )