Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Presedintele a explicat de ce nu accepta o dezbatere cu Dancila. Klaus Iohannis: PSD nu numai ca a inhibat dezvoltarea Romaniei timp de 30 de ani, dar si-a insurubat prietenii si neamurile in tot sistemul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni, de ce nu participa la o dezbatere cu Viorica Dancila, care reprezinta un partid nedemocratic, nereformat si care a intruchipat un regim.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

KLAUS IOHANNIS: Romanii stiu ce am facut, cum am facut

ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Presedintele Klaus Iohannis: Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Am reusit sa anulez 70% din masurile PSD, care ar fi compromis Legile justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in dialogul cu jurnalistii si politologii prezenti la BCU, ca fara prezenta sa la Cotroceni, statul de drept din Romania s-ar fi rupt, si a.

KLAUS IOHANNIS: Realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Ploiesti, ca realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept intolerabile acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )