Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegerile locale, un examen dificil pentru PNL

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale, un examen dificil pentru PNL

PNL este de 10 luni la guvernare, timp suficient sa arate ce poate, de ce este in stare. Din pacate, bilantul este saracacios, nu a demonstrat mare lucru. intr-o saptamana avem alegerile locale, si rezultatele lor contureaza si rezultatele de la alegerile parlamentare. Pandemia a fost bine gestionata la inceput, in starea de urgenta, dar acum stam pe un butoi de pulbere, gata sa explodeze. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Exit-poll-uri la alegerile locale. Trei institute au fost acreditate sa faca sondaje de opinie la iesirea de la urne

Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde si Fundatia Biroul de Cercetari Sociale - BCS au fost acreditate, vineri, de Biroul Electoral Central sa faca sondaje de opinie la iesirea de la urne la alegerile locale din 27 septembrie.

BEC anunta masurile in cazul votului multiplu la alegerile locale

Biroul Electoral Central a stabilit procedura care va fi urmata la alegerile locale in cazul in care.

Grupul pentru Dialog Social, apel catre bucuresteni: Votati rational, votati Nicusor Dan

Grupul pentru Dialog Social GDS) isi declara sustinerea pentru Nicusor Dan la alegerile locale si face apel la bucuresteni sa voteze candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la scrutinul din 27 septembrie.

Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educatia. Candidatul PNL la Primaria Vaslui, Tudor Polak: Este esential sa investim in oportunitati de invatare si mijloace prin care tinerii sa evolueze

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, sustine ca urbea noastra are nevoie de investitii durabile si sustenabile, care vor determina dezvoltarea orasului si crearea locurilor de.

Peste 50 de romani candideaza la alegerile locale din Italia. Ce mesaj le transmite seful Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni

Guvernul italian a ales ca alegerile administrative din acest an sa se desfasoare duminica 20 septembrie de la ora 07. 00 la 23. 00) si luni 21 septembrie de la 07. 00 la 15. 00) cu exceptia Siciliei, unde votul va avea loc pe 4 si 5 octombrie si a regiunii Sardinia, unde urnele se vor deschide pe 25 si 26 octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )