Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Hotnews Hotnews,
 Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului. continuă pe Hotnews

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

Cursurile, suspendate pentru patru zile in scolile care vor gazdui sectii de votare

Prefectura Bucuresti a decis sa suspende cursurile pentru patru zile in scolile din Bucuresti care vor gazdui sectii de votare la alegerile din 27 septembrie.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Scolile din Capitala care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise timp de 4 zile

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a aprobat suspendarea cursurilor in zile.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Tara din Europa unde esti amendat daca faci zgomot dupa 22:00. Legile sunt stricte

Elvetia este una dintre cele mai dezvoltate tari din lume. in acelasi timp, are preturi mari si legi ciudate. Una dintre ele: nu este recomandat sa faci dus dupa ora 22:00. Daca te speli si faci destul zgomot incat vecinii sa fie deranjati, legea este de partea lor. Elvetia, tara din Europa unde nu este .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe .

Cat timp economisesc bucurestenii din Drumul Taberei acum, dupa deschiderea Magistralei 5 de metrou

Odata cu cu deschiderea Magistralei 5 de metrou a scazut si aglomeratia de pe strazile din Drumul Taberei. Cat timp economisesc acum bucurestenii din Drumul Taberei inainte de deschiderea Magistralei 5 de metrou, un reporter Digi24 a parcurs traseul Eroilor Raul Doamnei. Dupa deschiderea metroului din Drumul Taberei, el a refacut traseul, economisind aproape .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )