Libnet.ro
UNICEF

16:15

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Romanii din diaspora vor putea sa voteze la alegerile parlamentare timp de doua zile

Alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile sambata si duminica) pentru a vota .

Alegeri parlamentare 2020. Camera Deputatilor a aprobat votarea timp de doua zile pentru romanii din diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie de electorala, potrivit caruia alegatorii romani din strainatate vor avea la.

Diaspora voteaza timp de doua zile la parlamentare

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat luni un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala, potrivit caruia alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile - sambata si duminica -, pentru a vota la alegerile parlamentare din acest an, scrie Agerpres.

Cum vor vota romanii din Diaspora la alegerile parlamentare. Raspunsul oficial al Ministerului de Externe

Ministerul de Externe a raspuns unei solicitari cu privire la modalitatea in care romanii din Diaspora vor vota pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, in contextul in care multe tari au luat o serie de masuri pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Horoscop sambata 12 septembrie 2020. Singurele zodii care vor avea un weekend de vis! Leul e printre ele

Astrologii au realizat horoscopul pentru sambata, 12 septembrie 2020. Iata zodiile care vor avea parte de un weekend minunat! Horoscop sambata, 12 septembrie 2020 Se apropie weekendul, iar astrele aduc vesti bune pentru cele mai multe zodii. Iata cine va avea parte de noroc, sambata, 12 septembrie! Horoscop BERBEC Se anunta o zi minunata din .

Horoscopul banilor la mijloc de septembrie. Zodiile care vor avea mare succes

Afla si tu ce-ti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar, dar si ce anume poti face ca sa ai mai multi bani! Horoscopul banilor pentru fiecare zodie in parte, in randurile ce urmeaza! Horoscopul banilor la mijloc de septembrie Horoscopul banilor Berbec Berbecii castiga mai multi bani de la serviciu, situatia financiara imbunatatindu-se .

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

VIDEO Bilantul facut de Anisie la inceperea scolii Orban: Nu va functiona totul ceas din prima, vor aparea mici imperfectiuni

Premierul Ludovic Orban a sustinut luni ca in cea mai mare parte a unitatilor de invatamant scoala a inceput in conditii bune si i-a cerut ministrului Educatiei, Monica Anisie, ca inspectoratele sa monitorizeze situatia si sa intervina in cazurile in care exista probleme. El a mai spus ca nu va functiona totul ceas din prima, vor aparea mici imperfectiuni, dar in cea mai mare parte a scolilor s-au intamplat lucruri bune. Prima zi de scoala in pandemie Tot ce trebuie sa stii despre noul an scolar.

MAE, despre votul romanilor din Diapora la alegerile parlamentare, in contextul pandemiei de COVID-19: Recomandarea este sa opteze pentru votul prin corespondenta

Ministerul de Externe a raspuns public unei solicitari legate de modalitatea in care romanii din Diaspora vor putea vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, in contextul actual. Cum vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )