Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primarul din Miercurea Ciuc a reziliat contractul de furnizare a aparatelor de ventilatie, destinate Spitalului Judetean de Urgenta

B1 B1,
Primarul din Miercurea Ciuc a reziliat contractul de furnizare a aparatelor de ventilatie, destinate Spitalului Judetean de Urgenta

Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a anuntat, luni, 21 septembrie, caa reziliat contractul de furnizare a aparatelor de ventilatie, destinate Spitalului Judetean de Urgenta SJU), din. continuă pe B1

Doua anotimpuri intr-o zi! Pe litoral turistii s-au balacit in mare, iar la Miercurea Ciuc au fost -3 grade Celsius

Pe litoral, vara nu se da plecata, iar turistii se balacesc in apa marii. in schimb, in Harghita, toamna isi arata coltii, unde cea mai scazuta valoare la nivel national s-a inregistrat in Miercurea-Ciuc. Azi-noapte, mercurul a scazut pana la -3 grade Celsius.

Liga 2: Csikszereda Miercurea Ciuc vs Petrolul Ploiesti 1-2 Ambele echipe au avut un jucator eliminat

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, in etapa a patra a Ligii a II-a.

Cea mai scazuta temperatura de la inceputul toamnei, inregistrata la Miercurea Ciuc. Cat a coborat mercurul in termometre la polul frigului - FOTO

Mercurul termometrelor a scazut, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 2,9 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national, potrivit site-ului Administratiei Nationale de Meteorologie.

VIDEO inregistrarea care arata ca PNL il sustinea oficial si-i indemna pe bistriteni sa-l voteze pe primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica

Liberalii s-au grabit sa se dezica de Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica, anuntand ca acesta nu e sustinut de partid si este candidat independent. Ca lucrurile nu stau asa o arata o inregistrare din urma cu nici doua saptamani de la un eveniment electoral de la Bistrita, la care a participat si Ludovic Orban.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Sa va fie rusine!

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, care si-a filmat fiica dezbracata in genunchi si a obligat-o sa stea cu mainile ridicate, spunandu-i sa-si ceara scuze pentru ceva ce facuse, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Ce aveti cu Traiana, cu fata mea? Cu ce v-a gresit ea?.

Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare. O noua inregistrare cu primarul din Sangeorz-Bai a aparut in spatiul public (Adevarul)

O noua inregistrare, de data aceasta audio, cu primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, este prezentata de Adevarul. Potrivit sursei citate, in aceasta inregistrare se aude cum un copil, posibil un frate mai mare, incearca sa o calmeze pe fetita si ii spune soptit: Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare.

Ce probleme cu legea a mai avut primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit si filmat fetita

Traian Ogagau, primarul orasului Sangeorz-Bai, a revoltat o tara intreaga dupa ce a iesit la iveala modul in care isi trateaza propria fiica. O prima inregistrare a aratat-o pe fetita stand in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )