Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce probleme cu legea a mai avut primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit si filmat fetita

B1 B1,
Ce probleme cu legea a mai avut primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit si filmat fetita

Traian Ogagau, primarul orasului Sangeorz-Bai, a revoltat o tara intreaga dupa ce a iesit la iveala modul in care isi trateaza propria fiica. O prima inregistrare a aratat-o pe fetita stand in. continuă pe B1

PNL anunta ca se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fiica: Nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea partidului

PNL se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogadau, care si-a umilit fiica, punand-o sa stea in genunchi dezbracata si sa jure ca nu mai este obraznica, in timp el filma intreaga scena.

PNL se dezice de primarul din Sangeorz-Bai, anchetat ca si-a filmat fetita dezbracata in timp ce o umilea: Nu mai este membru PNL, ne delimitam

Primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care s-a filmat in timp ce isi umilea si pedepsea fiica, punand-o sa stea dezbracata in genunchi, nu mai este membru PNL, iar partidul se dezice de el si condamna violenta impotriva copiilor, se arata intr-un comunicat al PNL.

Ce scuza penibila are primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce si-a umilit fiica dezbracata: Sa va fie rusine

Pe zi ce trece, violenta in familie devine tot mai des intalnita. Imagini cutremuratoare au iesit la iveala cu primarul din Sangeorz-Bai, care isi pedepseste fetita intr-un mod greu de privit. Acesta a pus-o sa stea dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului. Si-a umilit fiica dezbracata. Ce scuza are primarul din Sangeorz-Bai .

Cum se scuza primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce a fost filmat in timp isi umileste fiica dezbracata: Este mult sub demnitatea umana

Primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, a filmat momentul in care isi umileste fiica dezbracata, pe care a pus-o sa stea in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului, minute in sir, timp in care fetita este pusa sa repete ca va fi cuminte si ca nu isi va mai face parintii de ras.

Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare. O noua inregistrare cu primarul din Sangeorz-Bai a aparut in spatiul public (Adevarul)

O noua inregistrare, de data aceasta audio, cu primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, este prezentata de Adevarul. Potrivit sursei citate, in aceasta inregistrare se aude cum un copil, posibil un frate mai mare, incearca sa o calmeze pe fetita si ii spune soptit: Linisteste-te, nu mai plange, ca te bate si mai tare.

A murit primarul din Deveselu. Ce a patit fix cu 10 zile inainte de alegerile la care candida

Primarul din Deveselu, Ion Aliman, a murit in dimineata zilei de joi, 17 septembrie, in jurul orelor 5:30. Ion Aliman a decedat din cauza infectiei cu coronavirus. A inceput sa se simta rau in urma cu doua saptamani, dar a crezut ca este vorba despre o mica raceala. Edilul s-a stins fix cu 10 zile .

VIDEO inregistrarea care arata ca PNL il sustinea oficial si-i indemna pe bistriteni sa-l voteze pe primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica

Liberalii s-au grabit sa se dezica de Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica, anuntand ca acesta nu e sustinut de partid si este candidat independent. Ca lucrurile nu stau asa o arata o inregistrare din urma cu nici doua saptamani de la un eveniment electoral de la Bistrita, la care a participat si Ludovic Orban.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Sa va fie rusine!

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, care si-a filmat fiica dezbracata in genunchi si a obligat-o sa stea cu mainile ridicate, spunandu-i sa-si ceara scuze pentru ceva ce facuse, a gasit vinovatii pentru gestul sau: Ce aveti cu Traiana, cu fata mea? Cu ce v-a gresit ea?.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Primarul din Deveselu, mort din cauza COVID. Edilul avea 56 de ani si candida pentru al treilea mandat

Primarul din comuna Deveselu, Ion Aliman, a murit joi dimineata la spital, unde era internat dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )