Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Respir usurat ca avem un nou guvern dispus sa se implice pentru rezolvarea problemelor tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Respir usurat ca avem un nou guvern dispus sa se implice pentru rezolvarea problemelor tarii

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Guvernul Romaniei ii va trimite presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, doua propuneri pentru postul de comisar: Siegfried Muresan si Adina Valean. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Respir usurat ca avem un nou guvern dispus sa se implice pentru rezolvarea problemenlor tarii

ACTUALIZARE - Iohannis, la sedinta de Guvern: Pesedistii, inainte de plecare, au golit finantele publice; din pacate am avut dreptate.

Iohannis: Respir usurat ca avem un nou guvern dispus sa se implice pentru rezolvarea problemelor

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la prima sedinta a Guvernului Orban, ca respira usu.

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

Ce asteptari are Klaus Iohannis de la Cabinetul Orban: Acest nou Guvern sa rezolve cateva probleme foarte urgente (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor cabinetului Orban, ce asteptari are de la noul Guvern, care a depus luni seara juramantul de investitura la Palatul Cotroceni. Domnule.

Primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Victoria, pentru prima sedinta a unui guvern exclusiv liberal dupa perioada interbelica Ce acte normative ar putea fi adoptate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, miercuri, la prima sedinta oficiala de lucru aGuvernului Orban, in prima reuniune de lucru a unui cabinet de ministri liberali dupa o pauza de peste opt.

Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Foarte bun discursul lui Ludovic Orban de prezentare al noului Guvern. Diagnoza clara pe fiecare domeniu si masuri realiste propuse. Fara cuvinte pompoase si cu cifre clar explicate.

OFICIAL: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a noului Guvern. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE:Decretul privind numirea GuvernuluiLudovic Orban a fost publicat in Monitorul Oficial Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a noului Guvern al Romaniei, potrivit unui.

Iohannis rasufla usurat dupa ce a scos PSD de la guvernare

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei si prezidentiabilul PNL, a declarat la inceputul primei sedint.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Klaus Iohannis: Cu PSD la butoane NU se mai putea. investirea Guvernului Orban, o mare realizare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Braila, ca avem motive sa privim cu optimism, dupa ce PSD a plecat de la guvernare. Seful statului a spus, inca, ca social-democratii raman un adversat .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )