Libnet.ro
UNICEF

17:45

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare a fost aprobat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare a fost aprobat

Executivul a aprobat astazi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare, conform unui comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul privind abilitarea emiterii ordonantelor pe perioada vacantei parlamentare, aprobat

Executivul a aprobat astazi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare, conform unui comunicat de presa al Guvernului.

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare.

Plenul Senatului a aprobat proiectul de lege pentru achizitia sistemului de rachete Patriot

ACTUALIZARE 19:10 Plenul Senatului a aprobat astazi, cu 108 voturi pentru si un vot impotriva, adoptarea proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot, dupa ce, tot astazi, initiativa a fost aprobata de catre comisia de aparare. *ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Proiectul de lege pentru modificarile cazierului fiscal a fost aprobat

Guvernul propune, printr-un proiect de lege aprobat in sedinta de astazi, modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 39/2015 privind cazierul fiscal, conform unui comunicat de presa al Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )