Libnet.ro
UNICEF

18:15

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare. continuă pe Hotnews

PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, scrie News. ro.

Guvernul a aprobat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2018

Executivul a aprobat in sedinta de marti, 22 noiembrie, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2018. Documentul a fost elaborat in conformitate cu prioritatile de politici publice ale Guvernului si tinand cont de prevederile acordurilor de finantare cu partenerii de dezvoltare.

Plenul Senatului a aprobat proiectul de lege pentru achizitia sistemului de rachete Patriot

ACTUALIZARE 19:10 Plenul Senatului a aprobat astazi, cu 108 voturi pentru si un vot impotriva, adoptarea proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot, dupa ce, tot astazi, initiativa a fost aprobata de catre comisia de aparare. *ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Un actionar Electrica cere in instanta anularea unei hotarari prin care au fost numiti actualii administratori ai companiei

Electrica anunta ca un actionar a cerut in instanta suspendarea efectelor hotararii AGOA din 26 octombrie 2017, prin care a fost numit un nou Consiliu de Administratie. Actionarul a cerut si suspendarea efectelor hotararii pana la solutionarea dosarului, termenul de judecata fiind 29 noiembrie 2017.

Actionarul Razvan Stanciu a cerut in instanta anularea hotararii prin care au fost alesi membrii CA ai Electrica

Actionarul Electrica EL) Razvan Stanciu a formulat o cerere de chemare in judecata prin care a cerut anularea hotararii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor AGOA) din 26 octombrie prin care au fost alesi membrii Consiliului de Administratiei CA) ai companiei, potrivit unui raport al furnizorului de energie electrica remis Bursei de Valori Bucuresti.

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata

Informatiile de afaceri reprezinta solutia prin care companiile pot preveni riscul de neplata, in contextul in care, in tara noastra, trei din patru firme nu respecta conditiile de plata, intarzierea platii si neplata crescand riscul de insolvabilitate, se arata intr-un comunicat al Coface Romania.

Senat: Propunerea legislativa prin care persoanele condamnate penal definitiv au interdictie de a candida la Presedintie - respinsa

Senatul a respins luni initiativa legislativa initiata de un grup de parlamentari PNL prin care se propunea ca persoanele condamnate penal definitiv sa aiba interdictie de a candida pentru functia de sef al statului, informeaza Agerpres.

Care este dorinta secreta a fiecarei zodii

Afla, din materialul urmator, care este dorinta secreta a fiecaruia, in functie de zodia in care s-a nascut. Taur sa ajunga celebru si bogat. Putred de bogat. Fecioara sa-i.

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

Comisia de aparare din Senat a aprobat proiectul pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot

ACTUALIZARE 13:52 Mihai Fifor: Sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020 Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a afirmat astazi ca sistemul de rachete sol-aer Patriot va fi operational in 2020, anul acesta urmand sa fie achizitionat primul din cele sapte. *ACTUALIZARE 12:29 Comisia de aparare a Senatului a aprobat, cu unanimitate de voturi, un raport de adoptare a proiectului de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot. *ACTUALIZARE 12:16 Melescanu: Tillerson m-a intrebat cum a fost cu cvorumul in Parlament la aprobarea achizitiei sistemului de rachete Patriot *ACTUALIZARE 11:31 Vicepremierul Ciolacu: Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele fata de NATO si SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )