Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele si Guvernul Orban pun la punct strategia anti-coronavirus, intr-o videoconferinta. Iohannis: Ma intereseaza sa ne miscam foarte repede (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele si Guvernul Orban pun la punct strategia anti-coronavirus, intr-o videoconferinta. Iohannis: Ma intereseaza sa ne miscam foarte repede (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a inceput videoconferinta cu o parte din ministrii Guvernului Orban, alaturi de care analizeaza si perfectioneaza raspunsul autoritatilor romane la efectele pandemiei. continuă pe B1

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. --- * ACTUALIZARE - Victor Ponta: Am votat impotriva acestei mascarade. Orban este cel vinovat de faptul ca am irosit sute de teste, de manusi si masti de care oameni aveau nevoie.

Guvernul Orban III a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre membrii Cabinetului Orban III se desfasoara in conditii special impuse de actuala situatie epidemiologica. --- *ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere.

Parlamentul a votat fara ezitare Guvernul Orban 2

Guvernul Orban 3 si-a intrat deplin in atributii, dupa ce a fost investit, sambata, prin votul Parla.

Guvernul Orban a fost votat, obtinand 286 de voturi pentru

Guvernul Orban a fost votat, sambata, fiind inregistrate 286 de voturi pentru.

Guvernul Orban 3 a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban 3 a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

Guvernul Orban a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

Breaking News Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul ar urma sa depuna si juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

UPDATE Guvernul Orban 2 a primit votul de investire al Parlamentului Ministrii au depus juramantul in fata presedintelui, cu usile inchise

Guvernul Orban 2 a fost investit, sambata, de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere. Votul a avut loc in conditii exceptionale, deputatii si senatorii votand pe rand intr-o sala special dezinfectata, in timp ce premierul desemnat nu a participat la eveniment, fiind izolat la Vila Lac 1. Guvernul depune juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Guvernul Orban III a fost investit cu 286 de voturi pentru: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Guvernului Orban III, anunta Administratia Prezidentiala. Ceremonia de depunere a juramantului este programata, sambata, la ora.

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la parlamentarii social-democrati sa isi facadatoria si sa voteze Guvernul PSD. intr-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )