Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la parlamentarii social-democrati sa isi facadatoria si sa voteze Guvernul PSD. intr-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook,. continuă pe B1

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Culise. Ciolacu lupta din rasputeri ca PSD sa nu voteze Guvernul Citu. Orban se teme ca PNL va strange, din greseala, o majoritate

Cu cateva ore inaintea votului, liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu incearca din rasputeri sa blocheze investirea Guvernului Citu, ca sa ajunga la anticipate, sustin surse politice pentru Adevarul.

Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

VIDEO Guvernul Orban 3 - ministrii au fost audiati prin videoconferinta Votul de investitura, in conditii speciale

Parlamentarii voteaza sambata investirea Guvernului Orban 3 in conditii exceptionale dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus. Sapte ministri propusi au primit aviz negativ din partea parlamentarilor. Este vorba de Monica Anisie, Violeta Alexandru, Victor Costache, Costel Alexe, Catalin Predoiu, Ion stefan si Florin Citu. Accesul se va face pe un traseu dezinfectat, prestabilit si marcat vizibil, iar parlamentarii vor intra pe rand in sala ca sa voteze. Ludovic Orban nu va participa pentru ca este izolat la Vila Lac 1, in timp ce ministrii care se afla in carantina vor fi audiati prin videoconferinta. in paralel, sambata va continua la Parlament testarea senatorilor si deputatilor pentru COVID-19. 26 Pana la aceasta ora au votat 239 de parlamentari. 30: Votul a inceput la ora 11:00. Grupurile parlamentare intra, pe rand, in sala de plen, pentru a vota investirea Guvernului Orban. Alesii poarta, de asemenea, masti si manusi de protectie. 46 Cosette Chirirau USR) intreaba un alt parlamentar, Dumitru Oprea de la PNL, de ce nu au venit colegii de la PNL la audieri. El i-a spus sa-i intrebe pe ei, apoi la insistentele parlamentarului USR a mai afirmat: Ati gresit adresa.

Marcel Ciolacu, PSD: Trei luni pierdute cu un guvern iresponsabil au lasat urme adanci

Intr-o postare pe o retea de socializare, Marcel Ciolacu, PSD, si-a exprimat nemultumirea fata de feul in care decurge viata politica romaneasca si a indemnat oamenii sa iasa la vot.

Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Marcel Ciolacu: in conditii normale, daca nu ar fi existat aceasta epidemie, cu totii am fi votat impotriva acestui guvern al PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a scrie, pe pagina sa de Facebook, ca in conditii normale, daca nu ar fi existat epidemia de coronavirus, toti social-democratii ar fi votat impotriva Guvernului.

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st.

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )